terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, February 18, 2013

nasiblah

Assalamualaikum




salam Isnin. pagi ni sampai opis lambat. uwaaaaa.. kenapa sekarang asyik lambat je?? [marah kat diri sendiri] mungkin keadaan jalan yang jammed. almaklumlah dah seminggu pergi keje tak jammed tetibe arini jammed pulak. adoi. dah lambat 16minit. T_T




pulak tu arini ade koir pulak untuk Kursus Isteri Pegawai-pegawai Tertinggi. nasib baik start lambat. sempat sampai jugak. cuma tak sempat nak breakfast je lah. hew hew. nyanyi dalam kelaparan. perut pun ikut nyanyi jugak.

gambar kabur sebab gambar cilok. hahahagagagagalalalala.. :p

motif entry ni?? sebenarnya, tetibe ternampak gambar kat entry sebelum ni, alah, yang saya print screen tu, gambar yang last sekali tu saya lupe nak kaburkan nama orang tu. NASIBLAH. kalau korang rajin, trylah google nama orang tu, tengok ape yang dia tweet. saya dah malas nak amek tau. lantak dia lah nak kate ape. nak syok sendiri ke, nak perasan sendiri ke. kesian pulak kat dia. korang pergilah layan dia. kuikui..




dah. nak buat kerja. tata. :)




#notakecik : sakit pulak kepala ni. @_@

No comments: