terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, March 1, 2013

hello March!!

Assalamualaikum..




sekejap je dah masuk bulan March. maybe sebab Februari cuma 28hari je. bye² Februari. saya taknak ingat Februari lagi sebab macam banyak je benda² yang tak sepatutnya jadi, tapi jadi jugak. okey, forget about Februari. hew hew..




hai March. hope bulan ni dan yang seterusnya akan ada berita yang best². esok dah start berkursus kat Cameron. aduhhh.. kena tinggalkan "bantal peluk" kat rumah. T_T kan best kalau dapat bawak sekali. boleh je kalau nak bawak cuma cik abang tak dapat nak cuti sampai Isnin. kursus ni sampai Isnin pulak. huhuuu.. rasa² ni best ke tak best?? em em 2 dalam 1 kot??:p




ramai yang tanya, "bila nak ada baby" "bila nak ada baby" "bila nak ada baby" "bila nak ada baby" "bila nak ada baby" "bila nak ada baby" "bila nak ada baby" "bila nak ada baby" sampai dah nak keras taik telinga ni haa dengar soalan yang same je.. sape yang taknak baby?? ye dak?? saya laaaaaaaagiiiii nak baby. tapi belum ada rezeki.. takpelah. dah orang tanya, saya jawab je lah. tapi macam penat pulak nak jawab. HAHAHAHA..




saya pernah dengarlah orang² cerita, kalau dalam 1 majlis ada 2 pasang pengantin nanti yang sorang tu susah dapat zuriat. betul ke?? nak percaya tu, macam syirik pulak. huhu.. tapi tu kepercayaan orang dulu² kan.. kite cuma berserah je lah kat ALLAH.. mungkin rezeki kami lambat sikit. takpelah. sementara tengah hidup berdua ni, better kami siapkan rumah dulu, siapkan ape² yang patut.. nanti takdelah tunggang langgang semuanya. :)




em, tetibe dah berangan diri ni dah kat Cameron. hihihihihihihihihi.. almaklumlah first time nak pergi. so macam batak banyak lah. :p korang yang dah pernah pergi tu senyap² je lahhhhhhhhhh.. (--")




eh, tak tau nak buat ending ape. hihi. tata.





#notakecik : kepedasan, kekenyangan, kemengantukan. @_@


2 comments:

nor isneini mohd ayob said...

awal2 kawin rezeki lain, pasni rezeki anak la pulakkk...wihuuuuu

alin said...

doakanlah aku dapat baby cepat. kihkihkih..