terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, March 28, 2013

Olympus Has Fallen

Assalamualaikum




saya nak buat review sikit pasal wayang boleh?? mentang²lah baru tengok malam tadi. tu yang boleh buat review. kalau tak, takde maknanye nak buat review. tak tengok, buat ape nak buat review. ye dak?? hahahaha.. dah lame sangat tak tengok wayang. so malam tadi ajak cik abang tengok wayang. hihihi..




malam tadi kami tengok cerita "Olympus Has Fallen". cerita ni mengisahkan White House kena tawan dengan pengganas pastu Presiden Amerika pulak kena culik. bekas pengawal Presiden, Mike Banning pun terperangkap dalam White House. dalam ramai² pasukan keselamatan yang cuba nak selamatkan White House, cuma Mike Banning sorang je yang selamat. So, semua bergantung kat Mike Banning sorang je untuk selamatkan negara dorang, selamatkan Presiden n untuk elakkan dari jadi perkara yang lagi teruk. lakonan Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo, Ashley Judd dan Rick Yune. 



dasyat betul dia tembak wei. pehhh.. sound system pun memang terbaik. sampai sekarang saya masih rasa menyampah dengan orang yang jahat tu. eeeee!! rasa macam nak tumbuk² je dia dalam cerita tu. hihihi.. tapi ade juga part kelakar. boleh pulak dah kena tawan ngan pengganas, Presiden borak² ngan Setiausaha, pastu ade part Setiausaha tu cakap "rambut saya cantik tak??" :p




saya taknak cerita lebih² sebab nanti korang taknak tengok. bagi saya cerita ni sangat super duper best giler!! tengoklah. kompem tak menyesal. hihihi..




dah. tu je nak update. nak sambung buat kerja. tata. :)





#notakecik : ohh mata. kenapa kamu sangat mengantuk?? @_@

No comments: