terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, March 14, 2013

orang sekeliling lagi tahu cerita pasal diri kita dari tuan punya badan

Assalamualaikum.




update blog dikala guruh sedang berdentum-dentum. aww aww seram mak jemah. sejuukkkkk.. belakang ada kipas pulak. nak tutup nanti orang yang pasang tu kepanasan pulak. hew hew. eh, sejuk² camni pun nak pasang kipas lagi?? kulit biawak barangkali. (--")




saya sedang kekenyangan!! tolong!! tolong!! senak perut!! padahal makan takde banyak mane punnnnn.. perut saya telah membuncit. uwaaaaaaaaaa.. adakah lemak² telah memenuhi perut saya?? lemak?? watsdet??




pregnant?? hm hm. entah. tak check lagi camne nak tau. kuikuikui. rileklahhhhh.. sepatutnya saya yang risau. tapi orang lain pulak yang risau. pastu saya ada dengar cerita, ade orang sampaikan cerita kat orang yang cerita kat saya, ni kira cerita berantailah. dia cakap ade sipolan cerita, saya dah pregnant. wow!! wow!! orang lain lebih tau ni, camne ni?? 





kalau betul saya pregnant, Alhamdulillah............................. tapi hakikatnya saya tak tau pun saya ni pregnant ke tak. keh keh keh. yang saya tau saya makan banyak sampai saya jadi gemok macam sekarang. huaaaaaakakakakikikikiki..




kalau saya dah pregnant, Insyaallah saya buat announcement ek. nak buat sidang akhbar pun boleh jugak. manelah tau semua nak tau perkembangan saya. kannnnnnnnnn?? kihkihkih. doakanlah yang terbaik untuk saya dan suami. kalau nak doakan yang buruk² pun takpe. saya redha je sebab yang tentukan semua tu ALLAH. :)


bibir kekeringan. T_T


tata.






#notakecik : waste my time.

No comments: