terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, March 29, 2013

semakin kerap

Assalamualaikum.




hai. hihihi.. em em.. update untuk hari ni pulak. tapi saya tak tahu nak update ape. tak tahu, tapi nak update. penyakit ape ni?? dah gian update blog ke hape?? kronik kot. camni pun dikira kronik ke?? (--")




baru perasan. barang² saya banyak yang warna pink. cover handphone, jam tangan, baju, semua pink. eh, tapi bukan semua pun sikit je. cuma sekarang ni banyak sangat barang warna pink tumbuh dalam rumah. tumbuh?? bolehlah. kat office pun nak letak warna pink jugak. kalau boleh tukar warna meja, dah lama tukar warna pink. kikikiki.. 





minggu lepas abah datang rumah sebab nak sambung buat dapur. pastu abah mengadu sakit² kaki. tapak kaki macam menyucuk². pastu cik abang cakap, macam tanda² gout. Ya Allah, berikan kesihatan kepada orang² yang aku sayang. saya tak sanggup tengok orang yang tersayang sakit².




oh, dapur saya belum siap lagi sebab abah saya busy. tak dapat nak siapkan cepat. takpe, slow². insyaallah siaplah nanti. :) harap² dapat siap cepat. barulah selesa nak masak. hehehehehe.. 




tetibe mata mengantuk. nak tidur japlah. nanti² kalau rajin saya update lagi. :p tata.




#notakecik : mengantuk sangat.

No comments: