terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, April 9, 2013

invitation kawen

Assalamualaikum.




saya tak busy, tapi saya lapar. nak makannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. tapi belum sampai waktunya. takpe, tahan dulu selagi mampu. boleh?? terketar² jariku ini menahan kelaparan. wahhh dasyat betul saya punya lapar. :p




saya nak tanya ni, selalu ke uolls dapat invitation kawen kawan² or saudara mara tu kat fb?? maksudnya, mereka invite uolls trough fb. ade??  umur² macam saya ni mesti ramai kan?? kadang² dalam sebulan sampai 4-5 orang yang invite weolls. nak² lagi kalau date cantik. pehhhh lagi ramai kot??




dulu² mase mula² berfesbuk bolehlah kot nak invite² trough fb ni. sekarang ni kan macam malas pulak nak tengok event. seriously. MALAS. maaf ye. saya on fb pun, bukan selalu. kalau update pun, trough handphone je. tu pun gambar je yang banyak. gambar pun link dari Instagram. bukan direct fb. so maknanya saya memang jarang sangat on fb. setakat nak menyebok² kat wall post kawan² tu biaseeeeeeeeee.. nak tengok lain² tu memang jarang sangat.




maaf lagi sekali kat kawan² yang invite wedding uolls trough fb dan tetibe saya tak datang. bak kata adik saya, 

"sebenarnya kite segan nk dtg majlis uolls kalau uolls invite guna fb mcm selalu org buat tu..unless uolls pm kite...bile uolls pm kite baru kite tau yg uolls mmg invite & bukan "select all" semata-mata..hiks" 




seriously, saya memang tak pergi pun wedding kawan² yang invite guna fb. saya nak kad. bukan invite camtu. macam tak ikhlas je. melainkan memang rumah dekat² sekampung and memang kenal rapat dengan orang tu. tu pun belum tentu lagi saya datang sebab selalu clash dengan event lain.




lagi satu, saya ni jenis cepat lupa. kalau orang tak bagi kad, camne nak ingat?? macam yang saya bagitau tadi, saya jarang online. dah jarang online, takdelah nak tengok event. huhu. kesian mak jemah ni dah dapat penyakit cepat lupa. tapi kalau benda lain ingat pulak. LOL!!




lepas ni kalau nak jemput kawen, mintak address kat message direct je. kalau setakat mintak kat wall post sendiri bukan keluar kat home pun. tup² dah terlepas. tak dapek den nak nolong. kite datang nak memeriahkan majlis. bukan setakat makan balik je. hew hew. 




masa saya kawen pun memang jemput kat fb tapi tu pun bukan semua tengok event tu. yang respond pun sikit je. nak kene mintak address sorang² baru bagi kad. kannnnnnnnnnnnn?? 




.




#notakecik : lapar banget

2 comments:

♥ Chacha said...

ohh sama la macam saya. kalau org invite kat fb cm tak ikhlas je. plus dalam hati mesti tertanya2 eh orang ni ikhlas ke jemput ni. ngeh3..

eh masa saya tunang hari tu tak de kad, tapi awak datang kan. tu kira teman sekampung ke cemanaaa? hahahahahaha. *larikkkkkkkkkkkkkkkk

alin said...

♥ Chacha : nak ber saya saya ni dah kenapeeeeeeeeeeeeee?? hahahahahahahaha.. tu bukan sekampung tapi sebilik. eh?? kikiki..