terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, April 17, 2013

kebosanan di malam Khamis sambil layan hindustan lalalalalala

Assalamualaikum..




nak update blog lagi. sebab tengah bosan. hahahaha.. tak tahu nak buat ape dah ni. cik abang belum balik. OT katenye. posmen pun kena OT ke. ingatkan posmen takde OT rupanya ada jugak. pastu sampai malam pulak tu. kalau ada baby kan best. eh eh?? :p



okey sementara nak tunggu cik abang balik, layan hindustan sat. bolehlah. lagipun dah lama tak tengok hindustan. teringin pulak nak feeling2 heroin. kikiki.. disebabkan tv ade dalam bilik, terpaksalah online guna laptop. takkan nak angkut pc tu masuk dalam bilik pulak?? ye dak?? hihihi.. lagipun dah lama tak melawat laptopku yang dah berkurun ni. hew hew hew..




malas nak tengok tv kat ruang tamu. nanti asyik nak ke dapur je. bhahaha.. alasan munasabah tak?? kalau dah dok kat atas ni alamatnye terus tidur je lah nanti. nasib baik dah solat Isyak. hihihi..




eh, sebenarnya saya tengah tunggu cerita Final Destination ni. jap lagi nak start pukul 11 kat channel 729. masalahnya, berani ke saya nak tengok sorang2?? hahahaha.. mane cik abang ni. cepatlah balik. boleh saya menyorok kat belakang dia nanti. kihkihkih..




pasal entry sebelum ni, erm, malas nak komen. ignore je lah ye. hihihi.. saya bersyukur sangat sebab dikelilingi orang2 yang happy go lucky.. thanks my friends and family. malas nak ingat dah syaitan2 tu. babai syaitan. kesian kat syaitan sebab takde orang nak kawan ngan dia. HAHAHAHAHAHAHAHA..




tata.




#notakecik : cik abang dah balikkkkkkkkkk.. :)

No comments: