terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, April 30, 2013

ubat batuk cap ibu dah anak

Assalamualaikum




kisah seorang anak yang duka nestapa kerana ibunya sakit.. ohok ohok.. ohok ohok.. dah lame tak dengar lagu tu. hihihi.. tetibe teringat lagu tu sebab cik abang belikan ubat batuk. :p


dah lama sangatlah tak makan ubat batuk ni. selalu kalau batuk, mintak ubat batuk dari klinik je. tapi bila dah makan ubat batuk ni, pastu makan ubat batuk dari klinik, rasa lain macam pulak rasa ubat batuk dari klinik. ubat batuk ni lagi sedap. sebab manis kot. heeee..


bersyukur sangat sebab cik abang ada kad ni, n cover untuk saya sekali. untunggggggggggggggg.. hehehehe.. tapi untuk sakit² biasa je kot. saya pun tak faham ape benefit yang ada kat kad tu. selalu kalau sakit pun, demam je lah. yang lain² tu Alhamdulillah takde. mintak² dijauhkanlah. :)





pernah tak??





tetibe tanye pernah tak. hahahahahahaha.. takde ape. saje taip. tu je nak cerita..




.
































































tata.



4 comments:

Ida Firdausi said...

kita pon ada kad ni sebab hubby keje IWK. alhamdulilah jimat sikit duit nak pergi berubat kat klinik swasta. :)

alin said...

Ida Firdausi : jimat sangat kan?? xpayah bayar. hehehehehehe..

:: Cik Viva :: said...

company saya pon pakai PM care ni..

alin said...

:: Cik Viva :: ade jugak ek?? hehehehe.. senanglah lepas ni kalo demam tak payah bawak duit. dapat free je. kan?? best best best!! :)