terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, May 8, 2013

addict??

Assalamualaikum..




hai. dah rabu. kejapnye kan?? heeeeee.. hari ni ade raptai untuk PUSPANITA. for koir of course. hew hew. sebelum pergi koir, nak update blog jap. bosanlah. kerja dah siap. percaya tak kerja saya dah siap?? percayalah. :p





oh, saya dah curi tulang. rasenye takpe kot. kot lah kan. Ya ALLAH, terimalah ibadatku dalam kerja hari ni. :) nak buat kerja ape sebab dah habis. acane tu johan?? hehehehe.. :p




ke nak main game ni??





kalau dah addict, memang bangun tidur terus mengadap menda ni. serious ni. saya tak tipu. pejam mata pun teringat game ni. tengok muka orang pun nampak game ni. camne??





pastu kalau dah takde kerja, mulalah nak edit² gambar kat #Perfect365. gatal tangan kan?? semua nak edit. oh ya, saya ada model baru.


































comel tak kak ton??

























tata.













.


4 comments:

Nana Liena said...

game mcm tu mmg boleh buat orang jd gila.hehe.. gambar last tu haha..cun.kalau masuk ratu acntik mesti kena reject..

alin said...

Nana Liena : hahahahahaha cun sangat.. :p

AiSyA LiEzA said...

HAHAHA... gmes tu nmpk je sng. knpa sy susah nk score :3 hahahah... :'p last pic tu boleh buat org termimpi2.. hahaha XD ok :)

alin said...

AiSyA LiEzA memang susah sangat nak score.. stress main game tu tapi besttttttttttt!! hehehehehehe.. :) eh jangan mimpi gambar last tu, bahaya.. hahahahaha..