terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, July 9, 2013

tergendala

Assalamualaikum..



alahai. lamanye tak berblog. malas punya pasal. nak update kat opis tapi asyik banyak keje je. balik rumah dah penat. kalau dah penat memang kompemlah tak bukak pc. pc ni pun dah berzaman tak bukak. bayar broadband tapi tak online. hew hew.. sangat merugikan diri sendiri. T_T





kalau nak ikutkan rajin, memang tiap² hari nak update cerita. tapi tu lah, start je kursus kat IPN aritu, pastu balik dari kursus terus bertimbun kerja atas meja. kenalah settlekan semua. kalau tak nanti orang serang saya pulak kan "kenapa claim tak dapat??" nak nyorok bawah meja memang tak dapatlah. so, settlekan jelah semua dulu.




arini ntah kenapa terlebih rajin pulak nak update blog. hikhik. buang tebiat sebelum Ramadhan ke hape?? :p eh, tadi kemain laju je internet ni. sekarang dah slow pulak. ni yang tak syok ni. haishhh.. nampak tak dia suruh saya stop bebel?? padahal ni baru nak bermukadimah. kenapa internet ni dengki sangat dengan saya?? T_T




takpelah. rasanya tak boleh nak bebel panjang² kot. hahahahaha.. sebenarnya dah malas ni nak pikir ayat. lantak pi lah. tu lah konon nak tunjuk rajin kan. last² ni je yang dapat update. kihkihkih.. pape ntah tuan punya blog ni. eh eh?? :p




sebelum saya stop, saya nak wish selamat menyambut Ramadhan Almubarak.. minta maaf dari hujung jari sampai belakang jari. kot² ada entry yang dah buat korang tersinggung. minta maaf banyak² k.. selamat menjalani ibadah puasa.. jangan nak memonteng je. Allah nampak tau.. hehe..




eh, tahun ni second time puasa sebagai isteri n first time puasa time duduk sendiri. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. kena sediakan sahur n juadah buka sendiriiiiiiiiiiiiiii. insyaAllah boleh kot. kena berazam bangun awal pagilah ni. huhu.. ntah² cik abang yang sediakan semua. kahkahkah.. :p eh, mak mentua ajak buka sama² esok. hikhik. nampak tak dia sayang kat anak² dia ni?? kihkihkih..




ni bila nak stop ni?? em, okey. dah. tata.. :)




#notakecik : Ya ALLAH, aku mengharapkan sesuatu di bulan yang penuh barakah ini.. semoga KAU kabulkan, Ya ALLAH.. amin.. 

No comments: