terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, August 29, 2013

mengarut je semua ni.lempang kang.

Assalamualaikum




hai. saya tengah bosan. nak buat ape ni?? nak update blog pun tak tau nak buat cerita pasal apa. nak sambung cerita yang semalam pun malas sebab kena edit gambar. HAHAHAHAHA boleh?? bukan susah pun nak edit gambar, kan?? hm, lantaklah situ. lain kali je lah buat. tak pun kejap lagi ke. tunggu rajin. hihihi..





bosanlah. member opis pergi kursus. akak² kat opis ni pun ade yang kursus jugak n ada yang cuti. ape nak buat lagi ni?? tu yang main taip² kat sini. ni pun guna pc member. tersorok sikit. wakakaka. hipokrit sangat tak?? LOL!! ni main taip² jap lagi jadilah 1 entry. pun bolehhhhhhhhhh..





baru saya perasan saya punya post kat blog ni dah 735 posts. banyaknye?? apa yang saya dah taip tu sampai dah jadi 735?? semua mengarut² je kot?? kihkihkih.. tu pun masih ada yang nak baca. sorry guys kalau bukak blog ni dengan eksaited tapi cerita rasa macam nak pijak² pc. eh pijak je lah pc tu. bukan pc saya pun. ngeh ngeh ngeh.. gurau je. ada je entry yang saya dah delete. yelah, entry pasal ex boyfriend, takkan nak simpan jugak?? kan?? buat semak je. lagi² bila dah kawen mesti nak cerita pasal suami je kat blog ni kan?? jap lagi ada anak, cerita pasal anak pulak. cerita pasal suami dah kurang. wakakakaka.. jangan marah ye cik abang. :p





nanti kang saya cerita pasal suami, korang kata macam saya sorang je yang ada suami. jap lagi kalau ada anak, cerita pasal anak, korang kate macam saya sorang je ada anak. mesti bernanah je mata korang tu baca entry camtu kan?? hakhakhak. pape je lah dik non. ni kan blog saya, suka hati saya lahhhh.. wekkkk.. :p





tetibe terfikir, perlu ke nak delete entry?? contohnya, korang dah gaduh² ngan orang tu sampai post² kat blog, pastu orang tu pun post kat blog dia, pastu korang delete entry tu. nak tunjuk macam orang tu yang jahat sebab buat cerita pasal korang. camtulah lebih kurang. eh ni contoh tau. jangan ingat lain pulak. lempang laju laju kang. tapi semua tu terpulanglah kat korang kan?? nak delete ke, taknak ke, tu hak korang. asalkan niat tu betul. kalau saya, saya malas nak delete. biarlah semua tu tersimpan kat dalam blog ni. untuk tatapan cucu². kahkahkah..





eh banyak pulaklah mengarutnya kat entry ni. kan saya dah kata tadi, kebanyakan entry dalam blog ni semua mengarut. followers je ramai tapi takde yang nak komen. < -----  kesian kat blog sendiri.




okey, tata.






No comments: