terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, October 1, 2013

jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan

Assalamualaikum..




busy. baru dapat update blog. busy buat kerja tau!! bukan busy main candy crush. tu busy time rehat je. time kerja memang kena pulun habis sebab dah plan nak cuti isnin selasa dating dengan cik abang. hikhik.




sebelum story pasal dating²an dengan cik abang, nak story pasal dating ngan kakak dulu. tapi, cik abang pun ada jugak mase tu, tu kira camne?? -lantaklah nak kira camne ek??- kakak beriye ajak pergi IOI Mall kat Puchong nuuuuuuu.. nak pergi Kamdar katenye. Kamdar yang lagi jauh ada tak kak?? (--") ibu mengandung punya pasal, layankan aje. dahlah road tax kereta mati. kuikui. :p





-maaf- gambar ibu mengandung tak sempat snap kerana beliau sedang melilau cari kain baju kat Kamdar.  biarkan. gambar anak²nya pun bolehhhhhhhhh..

gemoknye pompuan ni. dahlah muka tak mandi pagi. eh, saya mandi tau. eh?? saya ke tu??


itu jelah gaya korang yeee?? seluar rugged wooo..

sebelum pergi IOI Mall, saya dengan cik abang dating kat tepi pantai yang sangat indah dan permai. time takde orang memanglah indah. cuba time ada ramai orang, nak dengar bunyi ombak pun belum tentu dapat dengar. khonon² nak breakfast tepi pantai, bantai beli nasi lemak kat taman perumahan kami, pastu angkut pergi pantai Remis.



tengok tu. cik abang dah habis makan saya baru nak makan... bungkusan yang kedua. [ya ampun kuat makan betul ko ni alin. patutlah gemok. kahkah.] sadap you!! pagi² makan banyak takpe. lagipun kan nak guna tenaga kat IOI Mall.. alasan.



air pasang dalam surut pukul 5.. nyonya bangun pagi siram pokok bunga.. ♫♪♫♪




-sekian cerita jalan jalan-






























.
















.


















eh ada lagilah. jalan jalan yang semalam n harini punya nak story sekali. hikhik. semalam cuti, takde pergi mana pun. cuma renew road tax kereta. pastu merayap pergi Aeon Bukit Raja. wahhhh dah cantik. tetibe rasa teruja masuk kfc. macam masuk shopping mall baru. :)




hari ni dating ngan cik abang kat Ikea. best pulak shopping time orang lain tengah kerja. takde nak serabut mata. nak pilih barang pun boleh pilih dengan tenang. even sakit perut nak terberak pun sanggup tahan. masa itu emas. yes. jangan buangkan masa yang ada. ngehhh..



saya makan meatball. cik abang makan nasi lemak. pastu tambah popiah ngan muffin makan sama². pastu tak habis. membazir. kepak kepak kepak kepakkk [bunyik duit terbang]




lepas makan jalan² dalam Ikea sambil² cuci mata. sambil² tangan gatal² pegang itu ini pastu pujuk cik abang nak beli. terima kasih cik abang kerana memberi keizinan untuk membeli. apa barang?? tak payah tengoklah. benda kecik jeeee.. kuikui.. :p


sebelum sampai rumah, lepak kat Dataran Shah Alam jap. tenangkan fikiran. sangatttt.. padahal main snap² gambar. cik abang pulak makin kusutkan kepala main game bola. (--")





tata.

No comments: