terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, December 3, 2013

jenjalan cuci mata

Assalamualaikum..





sementara nak tunggu cik abang sampai ni kan, meh kite update blog even tak tau nak update pasal ape. kikiki.. nak update pasal rumah je nanti ramai pulak yang kate saya menunjuk. yelah.. yelah.. taulah rumah saya tak cantekkkkkkkk.. rumah korang kan lagi cantik dan besarrrrrr.. kan?? #ayatsentap





ahad aritu adelah jugak gatal² kaki ajak cik abang pergi VIVA Home yang kat Jalan Loke Yew tu haa.. semua gara² tengok cerita The Apartment. cantik wei dorang design. fuhhhh kalau banyak duit kompem saya pun hias rumah cantik² jugak. heehehe.. kalau. hakikatnye semua angan² je. puii~





pergi VIVA Home tu biase je. macam takde ape yang menarik. nak masuk kat kedai lampu pun teragak². sebenarnya tengah takde bajet. wakakaka.. alah dah nama pun cuci mata. ye tengokk aje kok. nak beli kang nanti bajet lari. hew hew.. tapi design lampu semua cantik²lah.. lagi² chandelier. ada yang besar gila. pastu saya gtau kat cik abang "ni kalau letak kat ruang tamu, kompem penuh satu ruang tamu sebab lampu paras muka.."  eh, tak kelakar ke?? okey tak payah gelak.





sorrylah gambar tak sempat nak snap. sebenarnya malas nak amek gambar. entah kenapa sekarang ni malas betul nak amek² gambar. buat ape nak amek gambar benda yang tak dapat beli?? nanti kang masuk dalam mimpi je. sedih.





sekarang ni asyik hujan je kan?? kat Pahang pun dah banjir. eeee seram. mintak²lah kat rumah tak banjir. pergi kerja pun kena bawak baju hujan sebab selalu bila balik kerja mesti hujan. eh tetibe je cerita pasal hujan kan?? HAHAHAHAHAHHHHHHHHH..





takde point nak story sebenarnya. bosan bosan bosan. jom main Candy Crush. tata.


No comments: