terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, March 2, 2014

Ahad

Assalamualaikum..

Hai. First time update guna ni. Ntah camne ntah ghopenye. Kalau update kat pc boleh edit banyak2. Kat tab ni macam susah je. Hiiii..


Tadi balik rumah mak mentua kejap sebab cik abang nak amek game. Bosan katenye. Nak pegi jenjalan kang membazir duit pulak sebab mesti habis kat makan je. Patutlah gemok kan? Ahaks! Minggu ni duduk rumah je ye sebab takde air. LOL! serously aku pelik dengan jadual catu air tu sebab sepatutnye selang dua hari ada air n takde air. Tapi aritu cume sehari je ade air, pastu takde air dua hari. Gila tak? Gila tak? Gila tak? Ciss! Main2 lah dorang ni. Tak baik tau amek hak orang lain.. Marah ni, marah..


Ehhh entry ni takde isi ape sangat pun. Cume nak cube try test guna ni je. Kalo korang boleh baca entry ni maknanya entry ni dah berjaya di publish la. Hikhik.
Tata.


#prayforMH370

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

No comments: