terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, March 12, 2014

Penat otak

Assalamualaikum..



Hari ni tak sempat nak main Candy Crush. Nampak tak, betapa sibuknya saya hari ni. Tak nampak? Memanglah korang tak sayang saya. LOL!



Seriously saya rasa sangat penat sebab buat kerja non-stop dari pukul 7.45 pagi sampai 7.30 malam. Eh eh eh ade lah jugak berhenti kejap rehat untuk makan.. Selalu tengahari sempat tido tapi hari ni nak pejam mata pun tak boleh sebab banyak kerja masuk. Adoooiiii sakit badan.



Ni nak kena tunggu cik abang sampai pulak. Dah kena berdiri lama. Nasib baik tengah ABC. Tak risau kalau terlepas maghrib. Tapi seram jugak sebab kena tunggu kat bawah opis time2 camni. Banyak syaitoooonnnnnn.. Okey fine. Cik abang baru whats app dia kate baru nak keluar opis. Uwaaaaaa... Kene berdiri lagi lama lah ni, isk isk.. T_T. Nape lah dorang tak letak kerusi kat sini?? [nangis dalam hati]



Balik ni kompem terus tido. Alaaaa.. Mesti takde air. T_T. Hmmm.. Kenapa dengan hari niiiiii?? :'(


Posted via Blogaway

No comments: