terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, May 19, 2014

update blog lepas 10 hari

Assalamualaikum





haaa yelahh yelahhh update lah ni.. ntah ape je yang ada kat blog ni kan sampai korang suka sangat baca. ke suka baca saya mengomel sendiri a.k.a perasan sendiri. kahkah.#DUSH!





nak update ceghite mase sekolah rendah, tapi, nanti²lah update nye yee.. malas pulak lah nak menaip. nanti kang tengah syok² menaip tetibe cik abang dah sampai. nak sambung next time nanti kompem lupe dah ape yang nak diceritakan. almaklumlah minum air yang kena masuk semut itam selalu sangat. haih.





oh, tetibe teringat. hm, takpelah. tak jadi nak story. kihkih.. taknaklah aibkan orang lagi. cukuplah cerita dulu² tu. cerita terbaru ni biar saya dan mereka² yang berkenaan je yang tau. wekkk!! sebok je nak tau. cuma nak kata ni, jangan nak kata "satu jari tunjuk kat orang, empat jari tunjuk diri sendiri" lagi. kalau boleh, tak payah kata. senang. ya, pleaselah jangan kata, sebab ape yang di kata tu akan berpatah balik kat orang yang berkata sebegitu tu balik. tak caye? iyeeeeee.. percayalah. please please please please please percayaaalah.. #kelipmatalajulaju






eh, tetibe rindu nak tengok cik abang perform. hahahahaha tetibe kan.. tetibe sanggatttt. nyampah. #DUSH!!





okey tu je. tata.

5 comments:

mylea aida said...

assalamualaikum .. akak . klu dress wrnaa hijau turquois ... tdung wrna apa yg sesuai ya ? . emerald green ok x ??

Nur Edayu said...

assalamualaikum kak sya nak tanya kalau baju warna nescefe kain warna nescefe bunga kecil warna merah warna tudung apa yang sesuai di padankan??? harap membantu tq...

Nur Edayu said...

assalamualaikum kak sya nak tanya kalau baju warna nescefe kain warna nescefe bunga kecil warna merah warna tudung apa yang sesuai di padankan??? harap membantu tq...

Nur Edayu said...

assalamualaikum kak sya nak tanya kalau baju warna nescefe kain warna nescefe bunga kecil warna merah warna tudung apa yang sesuai di padankan??? harap membantu tq...

Nur Edayu said...

assalamualaikum kak sya nak tanya kalau baju warna nescefe kain warna nescefe bunga kecil warna merah warna tudung apa yang sesuai di padankan??? harap membantu tq...