terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, September 28, 2014

Ahad

Assalamualaikum 




Hai. Happy sunday. Ape nak buat hari ni?? Planning untuk petang dah ada. Pagi ni ape nak buat?? Kemas rumah?? Ya ampunnn malas pulak rasenye. Kahkah. Seriously perangai malas betul2 datang ni. Hep hep jangan tiru perangai saya ye. 





Kawasan rumah ni cepat betul berhabuk. Baru bersihkan pastu 2 hari kemudian dia punye habuk dah macam sebulan tak bersihkan. Dah la empunya blog ni tak berapa nak rajin. Kihkih. Ni yang rasa nak pindah rumah je ni.. Ecewah!! Banyak pulak lah duit aku ni nak beli rumah baru. Mihmih..





Tapi kan, actually planning nak beli tanah n build rumah sendiri tu dah ada. Cume tanah tu tak tahu nak beli kat mane. Tak mau lah duduk rumah teres camni. Lagi2 kalau jiran yang macam sekarang ni ha. Rumah selang lagi satu pun dia punya suara macam duduk satu rumah. Rasa macam nak sumbat je mulutnye tu. Bising!





Serius wei. Saya rasa stress sangat. Dah la anak dia suka2 je buang sampah depan rumah ni. Ingat rumah ni tempat pembuangan sampah ke ape?? Pastu kucing selalu berak depan pagar rumah. Aaaaaaaaa stresssss!! Tak marah pun ngan kucing. Sayang kucing sebenarnya. Tapi bila keadaan camni memang marah jugak lah kan. Kalau kucing sendiri buat takpeee.. T_T




Kadang2 rasa macam nak pindah tempat lain je. Tapi bila pikir balik dah penat2 kemas n renovated rumah ni, rasa macam erghhh tak boleh tak bolehhh.. Kena duduk sini jugak. (--")




Dah dah dah dahhh.. Kalau cerita lagi panjang nanti saya jadi makin sakit hati pulak. Nak kemas rumah ni sat. Uols dah kemas rumah ke belum? 




Tata.


3 comments:

nurun nisak said...

sabar2 kak alin..hehe.
akk ad komen ritu kn kat entry sy.
bru tengok..lma sgt xberblog..hehe.
bila nak jadi rajin mcm kak alin tah..
asyik xsempat je.bg tips skit akk.hee

alin said...

@nurun nisak hai nisak. nape da lame senyap? hihi.. akak pun xrajin sangat update dik.. kalau yang merepek2 tu selalu update guna enpon je kikikiki..

nurun nisak said...

hehe..xsempat la akk..klau bukak blog ni berjam2 jadinya. keje lain xjalan la jwbnya..hehe