terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, October 1, 2014

MUSIC BAND

Assalamualaikum..





hai. maaf lame sangat tak update. selalu yang update² tu saya update kat enpon je. ayat pun ntah pape. nak senang, camtu lah. main taip je kat enpon macam taip sms. mentang² boleh update kat enpon, mula lah nak bermalas²an update blog kannn.. kihkih..





28 September lepas saya follow cik abang and bandmate dia untuk join Hot Sound Challenge 2014. tetibe kan kena jadi PA tak rasmi. amekauuu.. PA. kahkah. padahal tak layak pun jadi PA. boleh la.. boleh la.. ada jugak kerja tambahan. disebabkan kena jadi PA, saya kena amek tau pasal band ni sikit². baru je tau sikit. nak tau banyak panjang lagi perjalanan band ni. pastu kena siap promote sekali. kalau cik abang pergi jamming pun kadang² je saya follow. nak pergi selalu penat pulak nanti. pemalasnya PA ni. lololololoo.. :p





nama band ni KUNCISTATIK. band ni baru je lagi. ni pun hasil gabungan. cerita asal pasal band ni pun saya tak sure lagi. camne ntah boleh jadi Kuncistatik. hihi.. kalau nak tau camne band ini ditubuhkan tu uols boleh lah siap² follow blog Kuncistatik. mane tau nanti dorang ada update ke kan.. :)





oh, pasal dorang punya perform, uols boleh tengok kat video ni.



plan dorang masuk pun sebab nak cuba nasib je. sambil² tu nak memperkenalkan muzik dorang. dorang ni takde layan lagu leleh². semua nak rancak. tapi ada jugak lah buang tebiat main lagu leleh². kihkih.. jangan marah uolsss... :p







jom layan gambar pulak. :)




gambar pun culik kat blog dorang, so kenalah letak sikit je. nak tengok banyak² pergi tengok kat blog Kuncistatik lah ye. mihmihmih.. dah dah.. jom follow blog ni http://kuncistatik.blogspot.com/





tata


No comments: