terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, January 2, 2015

party

Assalamualaikum..




hai. salam Jumaat. pelik aku tetibe ade tajuk party kat draft. baru teringat aritu nak update pasal cik ti buat party kat rumah. tapi tak jadi update sebab kerja banyak. miahaha.. eh tetibe ber aku aku pulak kan kat entry ni. takpelah ye. aku ke, saya ke, tetap kata ganti nama. kan kan kan. jangan bahasakan diri sendiri gonjeng sudahlah.




nak story pasal cik ti tu, haaa.. jangan tak tau 'mereka' buat party kat dapur siap ade tertinggal sekor dalam kuali berenang² dalam minyak. erghhh.. geli aku. aku mintak lah cik abang buang minyak tu kat luar je. kang kalau panaskan minyak terus kejam sangat pulak. tak pasal² mereka yang lain datang menyerang. dah lah mesin basuh pun dia nak gigit jugak. ganas jugak mereka ni ye. gigi besi ke ape.




dah bagi makanan 'sedap' pun tetap masih segar bugar lagi. bilenye nak pergi main jauh²? ingat rumah tu parti liar ke ape? amboi. dah lah tinggalkan najis. eh eh sakit pulak hati kite.




haih.. kalau nak cerita pasal cik ti ni memang takkan habis kot. dah jadi penghuni tetap agaknye. sabar je lah. okey tu je nak story. sikit sangat kan?? tak puas pulak baca kan?? kihkih.. lain kali lah update cerita. kepala tengah tingtong kesan ubat tak habis lagi. baru baik demam ni. nak tidur sat.




eh lupa pulak. selamat tahun baru ye.




tata.

No comments: