terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, April 14, 2015

cendol

Assalamualaikum..




nak update cerita dah basi. minggu minggu lepas punya cerita. nak update minggu lepas malas sangat kan, haa sekarang baru nak update, baca cerita yang dah basi je lah. kekekeke..




masa ni baru balik dari kenduri dengan abah n cik abang kat Tanjong Karang, pastu singgah minum cendol. sebelum tu pergi lawat kubur arwah ayah cik abang. tetibe abah ajak minum cendol. so, singgah lah kejap kat Cendol Batu 9 Tanjong Karang tu. sedap jugak cendolnya. saya yang tak makan durian ni pun saje nak try cendol durian pulut. mak aiihhh sedap rupanya ye?? kenyang makan cendol ooiii.. nasib baik memang banyak. so tak jadi nak tambah lagi. :p





cik abang sempat curik saya punya cendol sebab dia punya dah abis. nak order lagi malu pulak. kononnnnnnnnnnnn.. abah ngan cik abang makan soto kot. ntah tak ingat dorang makan soto ke makan bihun sop. sebab saya cuma baham cendol je. hikhik..




okey tu je nak story mory. lain kali nak try makan kat tempat lain pulak. eh, lupa. hari tu makan cendol kat lori tepi jalan yang kat shah alam tu, sedap jugak cendolnye. rasa macam nak try lagi lah. nak ajak cik abanglah nanti. hehehehe..




okey tata..

No comments: