terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, April 30, 2016

buang tebiat

Assalamualaikum..





haaaaaaaaaaaaiiiii.. selamat pagi semuaaaaaaaa.. pagi ni rajin bukak laptop. sebab tengah bosan duduk rumah sorang² je ni haaa.. cik abang kursus Program Transformasi Minda (PTM) kat Bukit Fraser dari hari Isnin aritu. PTM tu kursus macam Induksi jugak. cume sekarang ni dah tukar nama jadi PTM.. kalau tak join kursus ni nanti tak boleh nak comfirm kerja. hehehh..





ehh korang janganlah marah kite sebab kite update blog pastu bagitau duduk rumah sorang² takut nanti ada stalker datang rompak rumah, ape semua² tu lahhh yang seangkatan dengannya. insyaallah takde pape jadi. sebab arini cik abang balikkkk.. yahuuuuuuuuuu.. hihi.. seminggu kena tinggal sorang². sape tak rindu ooiiii.. dah lah time dia kursus tak boleh nak whatsapp langsung. maksudnya, tak kerap macam selalu laaa.. sebab time kelas handphone kena ambik. pastu dah lah bateri handphone dia tu kerap sangat habis. haihh.. takpelah. nasib baik kite bukan jenis yang tak faham. kalau jenis yang cemburu ke, mengongkong ke kompem dah jadi perempuan gila. macam hamba Allah tu.. tak dapat contact laki, dia pergi marah orang lain. opss!!





aritu kite ada whatsapp cik abang. tapi dia takde reply pun. maybe dia tengah ada aktiviti kot. so, datanglah kite punye gila, pergi kacau² diaa kat whatsapp. padahal memang dah tau dah dia takkan reply. hahahaha.. masa send tu pun whatsapp kite tak delivered lagi. dah tengah malam baru dia reply. :p





sebenarnya kite pun tak tau nape dia reply maghrib tu. hahahahaha.. takde tanya pulak. anggap je la dia reply whatsapp yang awal² tu. pastu lambat send. hehehhh.. ni baru kursus seminggu. dibuatnye kena kursus sebulan, haaaa tak tau lah ape jadi. :p





korang pun mesti ada buat something yang lebih kurang camni kann.. mustahil lah takde. cuma tak tunjuk je ekk.. kuikui.. kite pun bukan nak tunjuk sangat tapi cuma nak bagitau je yang kite kalau dah bosan, haaa camnilah jadinya. buat benda merepek. :p





takpe. jadi je lah diri sendiri. asalkan tak hipokrit. kann?? nanti diri sendiri jugak yang happy. jangan ada pulak orang lain yang sakit hati ngan kite. haaa tu maknanya orang tu ada penyakit hati. silalah rawat cepat². hikhikk..





okey tu je story untuk pagi ni. kite nak pergi mandikan kereta yang dah sebulan tak mandi tu haaa.. tata..



No comments: