terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, May 18, 2015

pelik

Assalamualaikum..




tetibe tertanya sendiri. susah sangat ke nak mengaku dah kawen? tak kisah lah jadi bini nombor satu ke, dua ke, tiga ke, empat ke.. asalkan dah kawen. why? ingatkan lelaki je ada yang taknak ngaku dah kawen. rupanya perempuan pun ada. melainkan kau tu janda. memanglah tak hairan kalau kau kata kau belum kawen.




kadang² ada jugak tertanya² lagi. dia ni kurang kasih sayang ke? kenapa jadi camni? kat orang lain dia mengaku yang dia belum kawen. sebelum ni kata takde boyfriend. lepas tu kate ada boyfriend. bila ada yang kacau tau pulak melenting. dah tu, terus terang je lah kat orang, bagitau dorang yang kau tu dah kawen.. jangan bajet kau tu Husna dalam cerita Isteri Separuh Masa pulak. cuma cerita kau tu lain sikit. sampaikan dah mengandung, dah bersalin pun masih taknak mengaku lagi ke.




bukan ape, kesian kat suami kau tu. kena tanggung semua dosa yang kau buat tu. ke kau ada agenda sendiri. atau kau ada cerita disebalik semua tu? takpelah. maybe kau ada reason kenapa kau buat semua tu. aku cuma dapat doakan kau berubah je.




****


alkisah untuk hari ini. tata.