terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, March 29, 2013

dropbox

Assalamualaikum.




hai, update lagi. bosan?? dah tau bosan tak payahlah baca. kikiki.. gurau je. nak tanya ni, korang ada guna dropbox tak?? saya ada guna. sebab senang nak simpan gambar. nanti tak payah dah nak cucuk² kabel pastu nak transfer² gambar. tak payah semua tu. cuma log in kat pc je pastu boleh pilih gambar mana yang nak guna. :p



saya install kat android sebab kat android je yang saya selalu rajin snap gambar. kat blackberry tak tau boleh ke tak. lagipun gambar kat blackberry tak cantik sangat. HAHAHAHA.. kesian blackberry saya telah dianaktirikan. okey, saya dah jadi ibu tiri.





baru² ni saya ada baca kat facebook ade orang hilang ipad. kena curi katenye. pastu si pencuri tu kena kantoi jugak sebab amek gambar guna ipad dia. dan kebetulan owner ipad tu ada dropbox. haaa.. kan dah kantoi. padan muka. see?? ada banyak kelebihan tau. 




kalau android kena format?? tu saya tak tahulah camne kan. HAHAHAHA.. belum pernah jadi. tak tahulah semua gambar hilang ke tak. ke dah save dalam dropbox ke. em em. sebab tu saya nak tanya korang, korang ada guna dropbox ke tak. bolehlah share sikit ape kelebihannya yang lain. :)




kalau korang nak gambar tu selamat, guna jelah dropbox ni. pastu save terus dalam pc. haaa.. dah senang. tak payah nak transfer². tu je sebab saya guna. hihi.




dah Asar. nak solat. tata. :)




#notakecik : mata tetibe bengkak. apesal niiiiiiiiii.. (--")

Thursday, March 28, 2013

Olympus Has Fallen

Assalamualaikum




saya nak buat review sikit pasal wayang boleh?? mentang²lah baru tengok malam tadi. tu yang boleh buat review. kalau tak, takde maknanye nak buat review. tak tengok, buat ape nak buat review. ye dak?? hahahaha.. dah lame sangat tak tengok wayang. so malam tadi ajak cik abang tengok wayang. hihihi..




malam tadi kami tengok cerita "Olympus Has Fallen". cerita ni mengisahkan White House kena tawan dengan pengganas pastu Presiden Amerika pulak kena culik. bekas pengawal Presiden, Mike Banning pun terperangkap dalam White House. dalam ramai² pasukan keselamatan yang cuba nak selamatkan White House, cuma Mike Banning sorang je yang selamat. So, semua bergantung kat Mike Banning sorang je untuk selamatkan negara dorang, selamatkan Presiden n untuk elakkan dari jadi perkara yang lagi teruk. lakonan Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo, Ashley Judd dan Rick Yune. 



dasyat betul dia tembak wei. pehhh.. sound system pun memang terbaik. sampai sekarang saya masih rasa menyampah dengan orang yang jahat tu. eeeee!! rasa macam nak tumbuk² je dia dalam cerita tu. hihihi.. tapi ade juga part kelakar. boleh pulak dah kena tawan ngan pengganas, Presiden borak² ngan Setiausaha, pastu ade part Setiausaha tu cakap "rambut saya cantik tak??" :p




saya taknak cerita lebih² sebab nanti korang taknak tengok. bagi saya cerita ni sangat super duper best giler!! tengoklah. kompem tak menyesal. hihihi..




dah. tu je nak update. nak sambung buat kerja. tata. :)





#notakecik : ohh mata. kenapa kamu sangat mengantuk?? @_@

Wednesday, March 27, 2013

kesilapanku keegoanmu

Assalamualaikum.




saya nak update entry lagi. kalau korang rimas, saya mintak maaf. ececece bajet macam ada orang yang baca blog ni. cett. ade ke takde?? eh, ade kan?? ke saya memang syok sendiri?? HAHAHAHA.. kalau saya syok sendiri nak menyorok dalam tudung saji. mane tudung saji?? cepat bagi saya. :p





saya telah melakukan kesilapan yang agak besar. em, bagi orang lain mungkin kecik je tapi bagi saya kesilapanku itu sangat besar. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. nangis dulu. srott sroootttt.. banyaknye hingus. okey itu tak funny. sebab saya memang tak nangis. nangis dalam hati je. (--")




 
sebelum ni saya dah bagitau kat cik abang saya nak pasang tiles kat ruang tamu sampai dapur. kat dapur tu memang comfirm pakai tiles. cuma saya rasa kat ruang tamu ngan ruang makan tu kena cancel pasang tiles sebab saya dah buat silappppppp!! arggghhhhhhhhhhh!!


nampak something yang mustahil tak kat gambar atas?? tak nampak?? memang korang tak peka. huhu. kan saya dah pasang almari stor tu. kalau dah pasang, pastu pintu tu kena bukak keluar bukan kedalam, camne nak pasang tiles?? nampak tak?? nampak tak?? nampak takkkkkkkkkkk?? ohhh nak nangis dah tak boleh. camne saya boleh tak perasan?? cis. salahkan diri sendiri. 





takkan nak bukak?? pastu potong?? sayang woooo.. tapi kalau saya tak pasang benda tu, bersepah²lah barang dalam rumah. minggu lepas cik abang baru kemaskan bilik biru tu, dia masukkan semua barang² dalam stor tu haaaa.. baru nampak macam bilik. kalau tak, bersepah macam tongkang pecah.




jadi, terpaksalah saya tukar plan, pakai tikar getak je. getak?? watsdet. sebenarnya nak taip getah. malaslah nak edit. hahaha.. tikar getah pun boleh laaaaaaaaa.. daripada takde lapik langsung. kannnnnnnnnnnn?? [sejukkan hati sendiri] barang yang lepas jangan dikenang. benda dah jadi. ada hikmah semua ni berlaku. T_T





lepas ni saya kena survey corak tikar getah pulak. haishh.. mane nak carik tikar getah yang cantik² sekarang?? semua macam pattern lame je. yang saya tau ade kat Jalan Taiping Klang tu je la. tempat lain tu saya tak tau kat mane. alahai.




lain kali, sebelum pape, fikir dulu betul². nak menyesal pun tak guna. tikar getah pun tikar getahlahhhh.. hew hew.




#notakecik : serabut mata. :p

Dazrin Kamarudin :p


Assalamualaikum





hai. saya nak curik masa kejap sementara tunggu report dari INTAN Kampus. :p tetibe nak cite pasal si Dazrin pulak. padahal bukan minat sangat dengan dia. sebab saya tak suka watak dia dalam cite Adam Hawa. haaa amekau. sangat terkesan dia punya watak sampai sekarang ni masih terasa. :p



Nama : Dazrin Kamarudin
 
Nama Panggilan : Dazrin
 
Asal: Klebang, Melaka
 
Tarikh Lahir : 10 Mei 1988
 
Berat : 70 kg
 
Tinggi:  180 sentimeter 
 
Kerjaya : Pelakon, Pengacara, Model Iklan & Model Catwalk
 
Pendidikan:  Ijazah Sarjana Muda Filem Video & Media serta Ijazah Sarjana Muda Global & Pengajian Antarabangsa dari Western Michigan University  
 
Drama: Cuba Jadi Lelaki, Jodoh, Adam dan Hawa, Bicara Hati, Memberku Hawa, Jodoh  
 
Telefilem: Mencintaimu, Setahun Setengah Mencari Cinta, Geisha Melayu Terakhir  
 
Filem: Seru, Apokalips X, Rentaz, Lebuh Raya Ke Neraka
 
Program: Fear Factor Selebriti, Intrend  
 
 




baru saya tau umur dia ni muda setahun je dari saya. tapi muka matured. tinggi pulak tu. ingatkan umur dah nak masuk 30-an ke kan. kihkihkih.. bajet macam saya ni baru 19tahun ke hape?? :p eh, saya dah 26 ke?? cam tak caye pulak. toink toink. :p




saya tengok dia ni berbakat jugak ek. takdelah kaku sangat. jap, baru terfikir. saya terjebak dengan dia maybe sebab selalu tengok cite JODOH kot?? HAHAHAHAHA.. orang kate cite JODOH tu cite yang ntah pape tapi saya suka sebab ada Scha. :) 




nape saya tengok dia ni macam artis Taiwan?? alah yang kumpulan F4 tu. maybe sebab dia punya rambut kot?? tetibe pulak teringat kat cite Meteor Garden. "Dao Ming Si!!!" hihi.




ape motif ni?? nak cite pasal Dazrin ke nak cite pasal F4?? saya pun pening. tak faham dengan diri sendiri. boleh?? (--")





okey, nak buat kerja. tata.





#notakecik : lebih baik pakai baju besar² daripada tak pakai baju langsung. LOL!!

Monday, March 25, 2013

hidup ini sangat indah :)

Assalamualaikum




salam Isnin semua. ade yang Monday blues ke?? kuikuikui.. takmolah monday blues monday blues ni. kan cuti sekolah. *tetibe. budak yang sekolah bolehlah nak syok². bangun pagi pun boleh lambat². tunggu kena libas dengan penyapu dari mak korang je kan baru bangun. hakhakhak.




bohonglah kalau cuti sekolah jalan tak busy. bohong. bohong. bohong. semua itu bohonggg.. oooo.. ♫♪♫♪ :p pagi tadi jalan jammed je. hampir² mengalami kelambatan masuk ke opis. nasib baik sempat lagi. sempat lagi tu carik parking lain setelah dihalau oleh seorang driver bas INTAN padahal dah elok body kereta saya kat tempat parking tu. siapakah?? jeng jeng jeng. rahsia. taknak bagitau. :p




dah tau bawak bas, tak payah lalu situ. ish. pagi² dah spoil mood. (--") driver lain takde pun nak lalu² situ. eeeeeeeeeeeeee!! geram!! tapi tadi je lah geram. sekarang dah tak geram sebab baru lepas berak. eh, ape kaitannya?? :p




tetibe saya rasa tak faham dengan diri sendiri. ape motif buat tajuk entry tu?? saya dah lupa nak cerita pasal ape sebab saya suka taip ikut suka hati tanpa memikirkan alam sekeliling. ni lagi takde kaitan. alahaaaaaaaaaaiiii.. (--")




lambat lagi ke nak pukul 5 ni?? lagi 1 jam. komon bebe.. komon komon bebe. 




tata.




#notakecik : bestnye lagu Elly Mazlien ni. ♫♪♫♪

Friday, March 15, 2013

Team DVS @Cameron Highland

Assalamualaikum. 




sebelum korang komplen banyak², ni na habaq mai. takde menda pun kat entry ni. cuma gambar je yang banyak. nape?? tak percaya??

gambar ni credit to Nurul Nadieya :)
muka lapar

strawberry coklat

strawberry coklat

gadis ayu sedang makan strawberry coklat. saya punya statement kena lebih. kahkah.

shopping bantal

kau hado??

peace!!

pandang sane buat ape??

3 sekawan. :)

besar tak buah?? :p

angkat tinggi sikit jari tu.

macam duta teh tak??

teams. tapi tak semua. :p

my sisters in DVS.. :)

kanak² nak naik bas. :p

hilangkan bosan dalam bas. ni lah keje dorang. :p














.













.















nak tengok lagi?? jap.













.












.













.













.













.












takde. tu je yang rajin letak. tata.





#notakecik : kenyang makan mee rebus. burpp. Alhamdulillah. :)

pagi Jumaat yang spoil. @_@

Assalamualaikum.



eh, dah Jumaat. best best best!! tapi Ahad kena pergi Putrajaya. tak best tak best tak best!! T_T baru ingat nak bangun lambat. hikhik. macam boleh je. rumah tu sape nak kemas?? amboi amboi amboi. eh, kalau baju² tu semua boleh bergerak sendiri, terlipat sendiri, best kan?? tak payah susah² nak lipat. err tetibe macam seram pulak baju gerak sendiri. (--")




boleh pulak pagi tadi lupa nak matikan lampu kereta. nasib baik akak opis kat admin bagitau. kalau tak, habislah bateri kereta. tak pasal² nanti tak dapat balik sebab enjin tak boleh start. naya je nanti kannnnnnnnnn?? camnelah boleh lupa. padahal dah bunyik warning dah. patutlah rasa lain macam je. haih. maybe stress kot sebab terpaksa meredah jem dan menghadap driver² biadab. 




memang biadap pun. nak masuk lorong kite pastu tak bagi signal. ibarat masuk rumah orang tak bagi salam. rasa macam nak sondol je bontot kereta orang tu. tapi nanti kereta saya pulak yang kemek sebab kereta orang biadab tu kereta besar. tapi kesian pulak sebab signal dia tak boleh nyala. terus saya geleng² kepala. pastu dia nak tukar lorong sebelah sana. eh eh boleh pulak nyala signal tu?? pffftttt!!




kesian pulak dekat driver² yang tak pandai bagi signal ni. rasa macam nak bagi pamphlet pasal signal je kat dorang. tu yang tak bagi signal. yang bagi signal pulak, orang dah bagi masuk pastu taknak pulak masuk lorong. cis. sakit pulllaakkkkk hati kite. (--")




orang tak bagi signal punya pasal terus spoil mood. sampai lampu kereta pun lupa nak off. terpaksalah turun balik pergi parking nak off lampu kereta. pastu nak pergi cafe naik tangga, hampir² nak terjatuh tangga. alahai. apakah nasibku ini. nasib baik takde jadi pape. 




rasa macam nak amek cuti seminggulah.















.











tata.




#notakecik : badan letih takde rehat. T_T

Thursday, March 14, 2013

orang sekeliling lagi tahu cerita pasal diri kita dari tuan punya badan

Assalamualaikum.




update blog dikala guruh sedang berdentum-dentum. aww aww seram mak jemah. sejuukkkkk.. belakang ada kipas pulak. nak tutup nanti orang yang pasang tu kepanasan pulak. hew hew. eh, sejuk² camni pun nak pasang kipas lagi?? kulit biawak barangkali. (--")




saya sedang kekenyangan!! tolong!! tolong!! senak perut!! padahal makan takde banyak mane punnnnn.. perut saya telah membuncit. uwaaaaaaaaaa.. adakah lemak² telah memenuhi perut saya?? lemak?? watsdet??




pregnant?? hm hm. entah. tak check lagi camne nak tau. kuikuikui. rileklahhhhh.. sepatutnya saya yang risau. tapi orang lain pulak yang risau. pastu saya ada dengar cerita, ade orang sampaikan cerita kat orang yang cerita kat saya, ni kira cerita berantailah. dia cakap ade sipolan cerita, saya dah pregnant. wow!! wow!! orang lain lebih tau ni, camne ni?? 





kalau betul saya pregnant, Alhamdulillah............................. tapi hakikatnya saya tak tau pun saya ni pregnant ke tak. keh keh keh. yang saya tau saya makan banyak sampai saya jadi gemok macam sekarang. huaaaaaakakakakikikikiki..




kalau saya dah pregnant, Insyaallah saya buat announcement ek. nak buat sidang akhbar pun boleh jugak. manelah tau semua nak tau perkembangan saya. kannnnnnnnnn?? kihkihkih. doakanlah yang terbaik untuk saya dan suami. kalau nak doakan yang buruk² pun takpe. saya redha je sebab yang tentukan semua tu ALLAH. :)


bibir kekeringan. T_T


tata.






#notakecik : waste my time.

Monday, March 11, 2013

nasib badan.. :(

Assalamualaikum..




salam Isnin. hari yang meletihkan. kene bangun awal pagi, sebab kena datang tempat kerja awal. semua gara² kena perform koir untuk MAPPA. arghh!! seriously, totally letih. sangat² letih. tapi takpelah. sekurang²nya dapat jugak menyumbang tenaga kat INTAN even orang macam tak hargai pun ape yang kami buat. kami?? ohok ohok!! terbatuk pulak. 





tapi, memang betul pun. contohnya tahun lepas. saya masuk macam² aktiviti. boleh dikatakan aktif la jugak even under koir je ponnnnnnn.. sekurang²nya nampaklah jugak muka ni haaa kena jadi penyambut tetamu untuk beberapa majlis. tapi, yang sedihnya, SKT dapat sikit je. lagi sikit dari tahun sebelumnya padahal saya baru join koir tahun lepas. memang rasa nak nangis. macam penat je saya masuk macam² tapi bagi markah SKT banyak tu je. TU JE??? huh!! tak puas hati langsung. nak kata saya tak buat kerja?? bohonglah. 




kalau nak kata saya ni mengadap skrin komputer sampai nak masuk dalam skrin, rasanya ada yang lagi teruk dari saya kot siap tengok movie bagai. eh eh. terlepas taip pulak. lantaklah. malas nak delete. hahahaha.. tahun ni nak boikot taknak masuk pape selain koir.  saya dah penat. baik suruh orang lain je lah. tu pun kalau hati ni kental menahan paksaan. hew hew. T_T




nak cakap sikit boleh?? eh, bukan cakap. eh, cakaplah ni. eh, taip. eh eh eh. baca je lah!! em, kadang² kan, bila ada orang cakap orang keje gomen lembab, org keje gomen bengap, orang keje gomen itu, orang keje gomen ini, rasa macam sentap pulak. even orang yang komen tu bukan tujukan kat saya. tapi mereka macam tujukan kat saya. ya, memang tak dinafikan kita ni manusia biasa. tapi........................................ entah.




susah nak describe camne. cuma yang saya tau, saya rasa sedih bila orang kata macam². u know what i mean. bila orang komplen macam² rasa panas je telinga ni. huhu. rasanyakan, mane² tempat kerja pun sama jugak. cuma orang terlebih "caring" kat gomen kot?? hikhik. tak pun manusia ni memang jenis yang tak sabar. sikit² nak marah. sikit² nak mengamok. haaa.. contohnya macam.... ape nak bagi contoh ek?? tetibe blur pulak. kakakakakakakaka.. abaikan je lah.




sebenarnya, saya tak faham ape yang saya taip. baik korang tak payah baca. buang masa je.. wakakakakakakekekekekekikikikiki... :p




tata. :)




#notakecik : perlu ke nak malukan orang camtu?? tetibe moral down pulak. :'(

Saturday, March 9, 2013

[DEKORASI] cermin

Assalamualaikum..




selamat pagi semua yang tengah baca blog ni. kalau yang tak baca buat ape nak wish, ye dak?? dorang bukan tau pun. kena baca dulu baru saya wish. LOL! nak sambung entry pasal dekorasi ni. nak buat malam tadi dah tak larat. hew hew.




actually bukan cermin ape pun. manelah tau kan cermin tu bertukar jadi cermin ajaib, "mirror. .mirror.. who is the fat woman in the world" sekali dia tunjuk saya. haaa memang pengsan banyak² kali kat situ jugak.




kenal tak cermin ni?? sape yang rajin pergi Ikea, mesti selalu nampak. takpun korang beli jugak. kihkihkih.. tersamelah pulak kite ni yeeeeee.. nape saya letak cermin kat situ?? sebenarnya, sebelum ni saya nak letak kat ruang makan. tapi, saya tengok macam pelik la pulak. macam ada yang tak kena. sebab tu lah saya berubah fikiran nak letak kat situ.




kenapa letak atas sangat?? sebab, saya risau nanti kalau ada budak kecik, dorang akan pegang² or ketuk² cermin tu, pastu jatuh pulak. kan dah bahaya?? cermin pecah takpe. kalau cermin tu terkena kat budak kecik, kite jugak yang susah hati. so, baik kita bersedia lebih awal. nak cantik pun kenalah pada tempatnya.. :)




mesti korang tengok je tangga bawah sekali tu kan?? hihihi.. tompok² tu kesan cat. saya malas nak kikis. biarlah camtu dulu. kan corak tu. :p 




bila dah letak cermin kat situ, asal turun tangga je mesti nak tengok cermin. dah kena sawan cermin pulak. bajet macam princes turun tangga. kahkahkah. menyampah pulak. :p lagi satu kelebihannya, kalau rasa² nak tengok cermin, tak payahlah nak naik atas semata² nak tengok cermin. tak pun, tak payah dah nak masuk² bilik air sebab nak tengok cermin. kot² kat dalam bilik air ade orang nak tengok camne?? kan?? so, pergi je kat situ. senangggggggggg.. :p




lepas ni nak carik benda lain pulak. banyak lagi nak kena buat ni. rumah ni still masih rasa belum perfect. hmm.. maybe kena letak bunga. kot?? hihihi.. tu tunggu kat entry lainlah. InsyaALLAH.. :)




tata.




#notakecik : abaikan langsir tu. (--")

[DEKORASI] stor tangga

Assalamualaikum..



entry ni nak citer pasal stor tangga. benda nilah yang ditunggu²kan.. lame beno nak siap. actually, bukan lame orang tu nak siapkan, cuma tarikh pasang tu yang buatkan semua jadi lambat sebab ramai sangat kot customer dorang. huhu..




korang dah tengok gambar sebelum pasang ke belum ni?? eleh, nengade. malas nak cariklah tu. jap lagi saya tepek kat sini, tengoklah puas². nak tengok sampai masuk mimpi pun boleh. :p




okey, saya letak gambar dululah ye?? nak taip panjang² pun korang bukan baca. cuma tengok gambar je. kan kan kannnnnnnnnn?? elelelee.. macamlah saya tak tau. sebab saya pun kadang² buat camtu jugak. HAHAHAHA.. :p




Sebelum :





gambar yang first tu kena tengok sebelah mata je tau. jangan ngengada nak tengok lama² pulak. sekeh kang. pastu gambar kedua ngan ketiga tu dah kemas sikit² dah sebab nak buat stor tangga kan. kalau tak buat, takdenye nak kemas camtu. kompem lagi teruk dari gambar first tu kot?? kot jelah. korang jangan percaya pulak. hek hek hek.. :p




eh, malas pulak nak taip. korang tengok sendirilah hasilnya camne.


 


camtulah ghope diaaaaa.. memang pilih warna ni pun sebab nak matchkan dengan penghadang tangga tu. lagipun, nak bagi nampak luas sikit. tapi rasa macam kosong plak kan?? hmm.. maybe kena buat decoration sikit kot. hehehhh.. tapi tu nanti²lah. malas pulak nak fikir. HAHAHA..




mata dah mengantuk. kalau broadband tak buat hal, mesti entry ni dah siap pukul 12.30 tadi. tengok, betapa lamenye kena tunggu baru line ok?? inilah punca saya malas nak update blog kat rumah. eh mak jemah ni tadi kate dah mengantuk tapi masih bebel² lagi.




okey tata.




#notakecik : tengah tengok gambar kawen. banyak lagi yang tak tengok rupanya. bhahahaha.. :p

Friday, March 8, 2013

dah bayar broadband boleh update blog dengan suka hati

Assalamualaikum..




hai semua. salam Jumaat. macam lame pulak tak update blog. last update aritu pun pasal nak bagitau saya tengah berkursus. letih ni. [angkat² kening]. tetibe dah menguap. nak tidur boleh?? zzzzzzzzz..





eh, tak boleh nak tidur sebab banyak entry nak buat ni. hihihihihihihi.. pasni bacalah sampai muntah. tu pun kalau ada yang sudi baca. jap, ade ke?? anggap je lah ada. kalau takde, syok sendiri je lah baca blog sendiri. kuikuikui.. :p




letih wei kursus non-stop. erghh!! hari Sabtu sampai Isnin kursus kat Cameron. nasib baik bukan kursus berat. tapi kena catch up semua tu dalam 3hari tu yang macam letih. eh, bukan macam tapi memang. (--") kat Cameron tu kursus koir. sempena untuk MAPPA Isnin nanti. haaaaaaaa.. sape yang koje gomen tu mesti tau MAPPA tu ape. kalau tak tau jugak, search lah sendiri kat internet. :p




koir ni bukan nyanyi macam dalam jamban tu. alah, selalu korang bajet diri korang macam Siti Nurhaliza kan?? pastu syok sendiri nyanyi dalam jamban kan?? elelele taknak ngaku lettewww.. saya masuk dalam group Alto. nak kene ingat tone suara tu yang payah. kalau silap dah jadi sumbang. (--") cuma yang pernah masuk koir tu maybe faham kot. kalau yang tak pernah masuk tu memang akan kata "alah, nyanyi je saya pun boleh buat.." wahh gittewww..




okey, habis cite pasal koir. benda belum settle tak boleh cerita lebih². nanti tak syiokkkkkkkkk.. okey, lepas kursus koir tu, balik KL hari Isnin. maghrib baru sampai. esoknya (selasa) sampai Khamis, nak attend kursus Excel 2010 pulak. laaahai. ape ingat Excel tu macam belajar ABC?? susah woi!! jawab test pun main belasah je. takpe, asalkan dapat sijil kursus udah ler.. ngeh ngeh ngeh..




Alhamdulillah dah dapat 6hari berkursus.. nak kena carik lagi 4 hari ni. mane pulak nak carik?? tapi bukan sekarang kot?? sebab banyak benda nak kena buat. lagi² pasal kerja. kena catch up kerja baru sebab saya buat reshuffle dengan member opis. hew hew. takkanlah dari mula kerja sampai pencen nak buat kerja yang sama je kan?? tak berkembang otak+ilmu.




eh mak jemah ni nape bebel panjang sangat?? haaa amekau panjang lebar gaya penulisanku ini. nak muntah tak?? nak muntah tak?? hati². baik pergi check doktor kalau nak muntah. maybe korang kena penyakit "takbolehbacatulisanbanyakbanyak" :p




Berlian kat hidung?? Watsdet?? T_T .... ade jerawat pun masih buat muka happy. Lempang kang minah ni. (--")




tata.




#notakecik : entry takde ending. :p

Wednesday, March 6, 2013

pengumumamamamamamannnn

Assalamualaikum.




saya nak buat pengumuman. bahawasanya saya..











emm saya..
















saya..

















saya..


















saya..


















saya..





















SEDANG BERKURSUS.














tata.






#notakecik : PG?? LOL!!