terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, April 29, 2016

maruah

Assalamualaikum..





hai. sorry dah lama sangat tak update entry. takde mood nak fikir ayat dah. tapi kalau ikutkan hati, banyak benda nak story. tapi kali ni cuma nak bagitau. Jumaat lepas aku rasa maruah aku macam di pijak² oleh kaum sendiri. aku sanggup korbankan maruah aku sebab nak jaga hati orang lain padahal semua tu bukan salah aku.




takpe.





maybe Allah akan balas apa yang orang tu cakap. it's okey. aku masih boleh bersabar lagi. ramai jugak yang tertanya² apa dah jadi dengan aku sebab status yang aku buat kat FB tu pelik². sabar. sekarang bukan masanya untuk cerita semua. sekarang ni aku peratiiiii je dulu.




tunggu lah 10 tahun lagi. maybe. baru aku akan cerita kot?? haha. lama?? takpe. nanti aku akan cerita jugak. kalau pape jadi kat aku, aku minta maaf awal².




terima kasih baca blog ni. wassalam.

Friday, April 8, 2016

TEAM BUILDING JPJ NEGERI SELANGOR, KEM BINA NEGARA ULU SEPRI N. SEMBILAN

Assalamualaikum..





haaaaaaaaaa kemaennnnnnnnn lameee tak hapdet koooo.. kemalasan telah melanda diriku. lagipun busy. even tu alasan cliche tapi, memang busy pun.. hew hew.. pening kepala nak hadap kerja² ni. hari ni tetibe rajin plak nak up entry. hihi.. ni pun sebab join kursus team building kat KBN Ulu Sepri pastu amek gambo banyak banyak banyakkkkk.. kalau tak, takde maknanye nak update entry. hihiii..




masa mula² sampai tu alahai.. malasnya nak pergi sebab jauh. hahahaha macam jauh sangat je ekk.. padahal dekat je.. yang buat jadi lama tu sebab jem. kalau jalan clear, tak sempat lelap lama² tup tup dah sampai. hihii.. aritu jalan jem sebab ada eksiden kat federal highway. pastu pakcik bas sesat jalan. haha!! boleh pulak dia sesat bawak ktorang. nasib baik perasan dah sesat. kalau tak, entah mana² dia bawak ktorang. dah lah semua pompuannn..




masa dah sampai tu rasa macam lemau je. pastu line kat situ cuma ada 1 bar je. huiii memang macam duduk dalam hutanlah senang cite. nasib baik kat dalam dewan tu ade wifi. tapi, tak boleh nak pegang enpon pulak. huwaaaa.. kat hostel tak de coverage langsung. time dah masuk dewan lajuuuu je berdesup² notification masuk. nasib baik tak jem enpon iolsss..





macam biasalah. dah nama pun team building. kena lah bahagikan kumpulan. aku masuk kumpulan 5, kumpulan Tok Janggut. aku kena jadi tukang lukis logo. hahaha!! buruk gile. takpe, asalkan ada je tu. kuikui..




ehhh malas pulak nak taip banyak². kesimpulannya kursus ni best sebab dapat mandi sungai. tu je. :p pastu banyak jugak input² yang aku dapat pasal negara ni haaa.. best!! :)





dah. jom tatap gambar.
























okey tu je. bye..