terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, April 30, 2015

zaman remaja

Assalamualaikum..




hai. tadi saje² je scroll scroll scroll entry lama. bila baca balik rasa menyampah pulak. apesal sendu sangat entry yang lama² ni? rasa macam nak lempang diri sendiri masa dulu² jangan nak sendu² sangat boleh takkk?? lol!!




eh tetibe rasa macam dah pernah post entry camni. tapi tak ingat bila. biasalah kalau blogger yang suka bebel² ni selalunya memang tak sedar diri. entry lama² pun dah tak ingat dah. tapi, buat ape nak ingat kan? benda dah lepas jangan dikenang. kekekeke.. tapi kalau tetibe terajin ada jugak baca entry² lama. imbas kembali katekoooooooooo.. terobekkk terobekkkk.. eh eh tadi kate jangan ingat, ni terobek plak. :p




eh, korang lunch ape ni?saya lunch ini..



okey nak tanya tu je sebenarnya. abaikan bebelan kat atas. jom makan. bismillah..




tata.


Monday, April 6, 2015

farewell party kak Jaslin

Assalamualaikum..




hai hai hai hari ni saya update blog. hehe.. selagi sempat, baik update. jap lagi dah busy tak dapat nak update. nak bukak laptop kat rumah malas pulak. hiii~





minggu lepas kat opis ada buat farewell party untuk sorang akak ni sebab dia dapat naik pangkat jadi CC. ecewah. kena panggil CC lah lepas ni. :p pastu ada buat birthday party untuk staff bahagian pengurusan yang celebrate bulan Jan sampai Mac. takde banyak gambar pun. sempat amek gambar sikit je. tu pun banyak gambar syok sendiri je. kekekeke.. eh saya lah yang syok sendiri. orang lain tak. :p





eh dah lah. tengok je lah gambar. malas pulak nak taip banyak2. tengok. nampak tak kemalasan yang tetibe menjengah diriku ini. :p rajin datang kejap je. lepas tu jadi malas balik. malas tu datang lama pulaknya. kihkih.. dah dah.. jom tengok gambar yang seciput ni.









selamat maju jaya kak Jaslin. semoga terus maju kat tempat baru. jangan lupakan kami yang kat sini ye. walaupun baru je kenal, and takde rapat mane sebab saya pemalu [muntah], tapi saya tau akak seorang yang sangat baik hati n suka senyummmm.. smile smile smile :). harap lepas ni hubungan dengan kami semua akan berterusan ye kak. lebiuuu~ okey, take care!!




dah tu je nak update. pasni update cite lain pulak. tungguuuuuuu lah lame lagi. kekekeke.. tata..