terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, May 30, 2010

salah ke?

kau orang ada fesbuk?
tau tak apa fungsi fesbuk?
kenapa boleh gian dengan fesbuk?
aku benci fesbuk!!!!!!!!!
disebabkan fesbuk,aku asyik gado je dengan orang..

hmmm...
macamne nak tahan diri dari berfesbuk?
aku malas lah nak gado2 ngan orang lagi..
aku dah penat..
kadang2..
aku post pape kat fesbuk,
mesti ada je yang terasa...
sedangkan,aku maksudkan lain..

(untuk someone..)

aku tau kau ada baca semua post aku kat fesbuk kan?
tapi,yang kau tiba2 nak meluat kat aku nape?
aku tak kacau hidup kau pun..
kalau kau rasa post aku tu mengganggu hidup kau..
just hide me je k..
ke kau memang tak tahu guna fesbuk?
(kan dah kene ngan aku..)

aku bukan makwe kau..
rasenya tak perlu kot nak perli2 aku..
aku memang bukan sape2 pun dalam hidup kau..
tapi...
sebagai manusia..
aku pun ada perasaan..
kalau tak suka,ignore je lah...
dah aku ni hari2 mengadap fesbuk je..
tak kan kau tak faham..
kalau kau ada internet kat umah,baru kau faham kot..

malam tadi je aku dah remove beberapa orang..
sebab aku fikir,tu jalan yang terbaik..
tapi...aku add balik...
sebab aku rasa itu bukan caranya..
nasib bek ada gak yang accept aku lagi..

aku tau aku terlalu ikutkan perasaan..
tapi aku buat semua tu demi dia!!!
tak kan kau tak faham??
kau tak pernah bercinta ke??
hhmm..bila kau bercinta..
kau rasa dunia ni kau yang punya...
macam aku..
aku rasa fesbuk tu aku yang punya..
so aku post macam2 kat fesbuk aku..
disebabkan kau telah memerli aku
aku delete semua komen2 yang aku buat
kat orang yang berkenaan..

aku tau kau tak dapat nak terima aku as kawan kau kan..
takkanlah disebabkan kisah lalu,
kau nak hukum semua orang??
termasuk aku?
aku ni jahat sangat ke??
aku cuba nak jadi baik dengan semua orang..
aku cuba nak jaga hati semua orang..

tapi...
kenapa niat aku tu orang langsung tak nampak??
orang cuma nampak kesalahan yang aku buat je??
atau aku ni terlalu baik..
sanggup tolong orang yang tak suka aku..
atau kau tu yang ego??
terlalu mementingkan kesempurnaan??
just stop it k..
zaman sekarang ni tak payah lah nak ego..
hmm...

aku betul2 taknak gado ngan kau..
aku tak kacau hidup kau..
but please..
jangan kacau ape yang aku cuba buat..
biarkan aku bahagia..

aku harap kau jangan lah terlalu membenci orang..
termasuk aku..
sebab mungkin satu hari nanti 
kau akan dapat balasan yang sama..
aku percaya hukum karma..
ape2 hal pun..
aku tak marah dengan apa yang kau buat..
aku tak marah dengan apa yang kau cakap..
itu hak kau..
aku bukan sape2 nak halang ape yang kau nak buat..

tapi...
berhati2lah..
sekali kau buat orang terluka..
luka tu akan menjadi kesan sampai bila2..
dan mungkin lepas ni agak sukar untuk aku maafkan kau..
ye..
aku terasa dengan kata2 kau..
walaupun aku dapat tahu mende tu dari mulut orang lain..

hmmm..
aku tak tido sampai pagi
sebab fikirkan mende ni..
camni lah akan jadi kat aku kalau aku susah hati..
sebab tu lah asyik sakit je..
tido tak cukup..

okeylah..
aku malas nak ngomel panjang2..
kau pun bukan baca blog aku..
tapi kalau kau baca
baguslah..
cukuplah sekadar aku meluahkan ape yang terpendam 
kat blog je..
mungkin itu cara yang terbaik..

rossa...
be strong k..


Monday, May 24, 2010

harap maaf..

pengumuman..
http://emo.huhiho.com

pemilik blog ini akan menghilangkan diri

selama 4 hari..

iaitu dari 24-27 Mei 2010

sebab..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

aku kena pegi kursus!!!!!

uwaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://emo.huhiho.com

tak suka!!!!!!!!!!!!!!

so,kau orang jangan rindu aku sangat ye..

tunggu aku balik tau..

tunggu tau..

hukhuk..

Sunday, May 23, 2010

kenapa aku rasa sedih...

aku tak tahu kenapa aku rasa sedih sangat..
ke tu cuma perasaan aku je??
http://emo.huhiho.com

aku bosan dengan hidup aku..
aku bosan dengan dunia aku sendiri..
aku nak pergi cari ketenangan diri..
tapi....
aku tak tahu..
aku tak tahu nak pergi mana..

aku selalu mengharapkan ada insan 
yang boleh temankan aku..
masa aku sedih..
masa aku gembira..
masa aku susah..
masa aku senang..
tapi apa yang aku harapkan
tak pernah tercapai..
tempat untuk aku luahkan masalah dan perasaan...
memang tak ada..

kadang2 bila aku rasa nak luahkan kat orang tu..
aku tahu..
dalam hati dia mesti cakap..
"macam kau sorang je yang ada masalah..
masalah aku pun tak settle,nak dengar masalah kau.."
http://emo.huhiho.com

tak pe..
aku faham..
aku taknak susahkan sape2..
aku boleh simpan je 
apa yang terpendam kat dalam hati aku ni..
biarlah orang kat luar tu 
tengok aku happy..
sebab aku nak dia orang happy..

aku tak kisah orang nak cakap aku apa
sapa yang faham aku terima kasih..
kalau aku diam tu maknanya aku tengah ada masalah..
so aku memang takkan bercakap..
sebab aku taknak kusutkan kepala otak..
sapa yang cakap ngan aku time tu
kompom akan kene tengking ngan aku..
so...aku mintak maaf awal2..

hmmm...
tak pe lah..
aku akan bersabar
walaupun perit..
aku akan tetap terus bersabar..
SABAR..
SABAR..
dan terus BERSABAR lagi..

YA ALLAH..
tenangkan hati hamba-MU ini..
tabahkanlah hatiku untuk mengahadapi ujian dan dugaan dari-MU
amin..

http://emo.huhiho.com

Thursday, May 20, 2010

perlu aku bertindak sekarang...???

aku tak tahu la..

ape aku nak buat ni...

aku takut..

kalau aku bertindak,

nanti takut ape2 jadi kat aku..

aku keliru...

perlu ke aku bertindak sekarang???

perlu ke aku redah hujan????!!!!!

hujan kat luar lebat...

kalau aku redah..

nanti basah la aku..

kang xpasal2 datang plak penyakit sesak nafas aku..

dah kacau aku tido plak..

adeehhh...

kelmarin dah balik pukul LAPAN malam..

arini pukul brape plak..

cepatlah hujan berhenti...

 hujan ku sayang...

cepat berhenti ye...
(budget macam hujan tu dengar cakap aku je..huahuahua..)

xpe lah...tunggu je la kejap lagi..

hukhuk..

http://emo.huhiho.com

Monday, May 17, 2010

sejujur hatimu..

 saja2 bukak youtube..
nak cari lagu..
tengah sedih la katakan..
layan perasaan jap..
tiba2 rasa teringin pulak nak dengar lagu ni..
so....just listen..
deep in my heart..
 hmmm...
 why this song?
cuma aku dan Allah je yang tahu..
layan...

**************************************

Kau ucapkan kata-kata yang tak ku duga
Bersungguh dirimu melamar hatiku
Oh baru semalam kau nyatakan sangsimu
Tiada pengganti dirinya buatku

Chorus
Siapakah diriku yang benar buatmu
Seikhlas hatimu
Apa kau rasakan
Di wajah curiga berbicara
Hatiku bukan mainanmu
Ucaplah sejujur hatimu

Ku cukup beranikah ku nyatakan cinta
Apakah benar aku yang kau inginkan
Kau bagaikan sinar
Sememangnya ku gusar
Bimbang cahaya kasih jadi gerhana

Ulang Chorus 2X

 by : adibah noor

aku bosan..

kawan-kawanku sekalian...

aku sedang kebosanan di sini..


 takde sapa2 nak layan aku ke..

huu..

sampai hati...

xmo kawan la..

bluerk!!


Thursday, May 13, 2010

aku nak balik la...

kau orang..

sayang aku tak..

aku kene balik lambat..

sebab hujan kat luar..


uwaaaaaaa.....

camne nak merempit nih...

ada sape2 boleh tumpangkan aku??

driver please!!

huuu...

begini lah nasib orang yang naik moto..

redha je la..


ape pulak tibe2 pink panther ni?

nota kecik : ape motif aku buat entry ni??perlu ke??wateverla...

Tuesday, May 11, 2010

aku telah di tag!!! agagagaga...

haiya..
first time aku kene tag..
aku bukan reti sangat pon nak jawab2 tag ni..
ni semua gara2 kamu wahai zAzZa
okey2 aku akan jawab tag kamu nih..
tapi aku malas lak nak tag org..
huahuahua~~
jom tengok pe aku jawab neyh..
kompom ngarut2 je..
selamat membaca..
(kalau kau orang rasa jawapan aku ni wat sakit hati kau orang,
sila lempang aku!)

**********************************************
Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
What will u do if u know that your friend has been back stab on u?
hishy!!kalau aku dapat tau sape tikam belakang aku,
aku cabut balik pisau tu,
aku tikam balik kat dia!!
pastu aku kerat2 dia!!
aku potong2 daging dia!!
huahuahua~~
gilak apa??
aku bukan psycho camtu beb..
tak pasal2 je cari nahas..
sape berani tikam aku??
tu sengaja cari nahas je ngan aku tu..

6 orang di hati anda?
6 people in your heart?
mak,abah,MOHAMMAD FIRDAUS,my siblings,kawan2,my followers
dah,cukup!
(perlu ke nak besarkan font tu??huahuahua..)

Anda rasa anda comel?
Do u think u're cute?
haaa...
mestilah!!!
huahuahua..
(sila tampar sikit minah perasan ni boleh?)

Single or taken?
op kos la TAKEN!
hehehehe...
malu aku taw..
aaauuwww~~

Blog yang anda suka?
Blog that u like?
blog mofasad yang gila!!
hahahaha..

Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Do u clean your room everyday?
aku rasa kau orang kene tengok sendiri kot..
eh!! tak boleh99999!!!
nanti kau orang tak nak kuar dari bilik aku pulak dah..
huhu..

Lagu terakhir yang anda dengar?
The last song u listening?
lagu kat blog aku ni..
hahaha..

Last text message? 
my sayang la..sape lagi..

Last phone call? 
my sayang gak..
kene marah sebab tak SMS dia..
ngee~

Hari terakhir anda menangis?
Last day u cried?
07/05/2010
hehehe~

List lima color favorite anda?
List down 5 of your favorite colours?
purple,merah,putih,hitam,pink
(eeuuuhhh...nape pink termasuk??)
suka hati aku laaahhhh...

Orang terakhir anda ber-YM?
The last people chat with u in YM?
YM??
aku tak hengat pulak bila..
sebab aku jarang on YM pulak..
3bulan lepas tuuu..

Game paling anda suka?
Your favorite game?
cafe world kat pesbuk..
(kahkahkah!!!macam takde game lain...)


Adakah anda peminat MCR?
Are u a fan of MCR?
minat gak kut..
ntah..layan je..
ngee..

Apa perasaan anda jawab tag ni?
What do u feel when u answering this tag?
tensen aku nak jawab..
sebab kene kacau ngan ahli sihir..
huahuahua~


Anda rasa tag ini best?
Do u think this tag interesting?
best ke?malas je aku nak jawab..hahaha..
(bunyi macam terpaksa je..)

Tag lagi 10 orang
tag 10 other people
aku taknak tag orang boleh?
hahaha...
sebab aku tahu..
kau orang tak boleh nak kopi mende alah ni..
tapi kalau kau orang degil sangat nak jawab jugak,
kau orang pegi je la amek dari 
makcik ni punye blog..
huahuahua~~
sori zAzZa..
tak pasal2 kau jadi makcik..

**********************************************
okey..aku dah jawab..
harap maklum!
kihkihkih...

Monday, May 10, 2010

terasa aman dunia aku..

huahuahua...
syiookkk gler kalo hidup takde gangguan kan??
 

tapi aku bosan lak 
sebab takde sape nak gado ngan aku..
kekeke..

aku ni tak reti bersyukur betol..
huaaa...
aku rasa bahagia sekarang..
ble la aku nak kawen ni..
hahahahaha~
(lempang jugak kang minah sekor ni~)
miang betul aku..
hehe sekali sekala nak miang kan..


bestnye kalau majlis aku grand macam CT..haha..berangan je~

erm...
xbuleh tido lak..
padahal tadi mase kuar
berapa belas ratus kali ntah aku menguap..
tbe2 taknak tido plak..
sila tumbuk muka aku bagi pengsan boleh?

ni dah pukul 1 pagi dah ni..
sok keje pulak..
tak pe..aku berusaha jugak nak tido..
erm..
okeylah..
selamat malam ye..

mmmuuaahhh!!
(eee...tersemboq ayaq liuq!!)
kihkihkih~~
daaaa~~

Sunday, May 9, 2010

selamat hari ibu mak...

orang kata aku lahir dari perut mak..(bukan orang kata..memang betul..)
bila dahaga, yang susukan aku.....mak
bila lapar, yang suapkan aku.....mak
bila keseorangan, yang sentiasa disampingku.....mak
kata mak, perkataan pertama yang aku sebut.....mak
bila bangun tidur, aku cari.....mak
bila nangis, orang pertama yang datang.....mak
bila nak bermanja, aku dekati.....mak
bila nak bergesel, aku duduk sebelah.....mak
bila sedih,yang boleh memujukku hanya.....mak
bila nakal, yang memarahi aku.....mak
bila merajuk, yang memujukku cuma.....mak
bila melakukan kesalahan, yang paling cepat marah.....mak
bila takut, yang tenangkan aku.....mak
bila nak peluk, yang aku suka peluk.....mak
aku selalu teringatkan.....mak
bila sedih, aku mesti telefon....mak
bila seronok, orang yang pertama aku nak beritahu.....mak
bila bengang..aku suka luah pada.....mak
bila takut, aku selalu jerit....."mmaaakkkkk!"
bila sakit, orang yang paling risau adalah.....mak
bila nak exam, orang paling sibuk juga.....mak
bila buat hal, yang marah aku dulu.....mak
bila ada masalah, yang paling risau.....mak
yang masih peluk dan cium aku sampaihari ni.....mak
yang selalu masak makanan kegemaran aku.....mak
kalau balik ke kampung, yang selalu bekalkan ulam & lauk pauk.....mak
yang selalu simpan dan kemaskan barang-barang aku.....mak
yang selalu berleter kat aku.....mak
yang selalu puji aku.....mak
yang selalu nasihat aku.....mak
bila nak kawin..orang pertama aku rujuk dan rujuk.....mak

aku ada pasangan hidup sendiri.....

bila seronok, aku cari.....pasanganku
bila sedih, aku cari.....mak

bila berjaya, aku ceritakan pada.....pasanganku
bila gagal, aku ceritakan pada.....mak

bila bahagia, aku peluk erat.....pasanganku
bila berduka, aku peluk erat.....mak
bila bercuti, aku bawa.....pasanganku
bila sibuk, aku hantar anak ke rumah.....mak

bila sambut velentine, aku bagi hadiah pada pasanganku..
bila sambut hari ibu..aku cuma dapat ucapkan..."Selamat Hari Ibu"
selalu...aku ingat pasanganku..
selalu...mak ingat kat aku..

bila-bila.....aku akan telefon pasanganku
entah bila...aku nak telefon mak

selalu...aku belikan hadiah untuk pasanganku
entah bila...aku nak belikan hadiah untuk mak

renungkan..........
"kalau kau sudah habis belajar dan bekerja...bolehkah kau kirimkan wang untuk mak?

mak bukan mintak banyak....lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah..."
berderai air mata jika kita mendengarnya.....

tapi kalau mak sudah tiada...
MAKKKK....RINDU MAK........RINDU SANGAT........

berapa ramai yang sanggup  menyuapkan ibunya.....
berapa ramai yang sanggu  mencuci muntah ibunya.....
berapa ramai yang sanggup  menggantikan lampin ibunya.....
berapa ramai yang sanggup membersihkan najis ibunya....
berapa ramai yang sanggup  membuang ulat dan membersihkan luka kudis ibunya.....
berapa ramai yang sanggup berhenti kerja untuk menjaga ibunya.....
dan akhir sekali...berapa ramai yang sembahyang JENAZAH ibunya.....

*****************************************************************

aku dah peluk mak aku..
aku dah cium mak aku..
aku dah ucapkan "selamat hari ibu.."
kau orang sudah ke??
ibu kita xharapkan hadiah..
cuma kasih sayang dari anak2nya..
jadi...
ucapkanlah walaupun "sayang"
perkataan tu lebih bermakna dari segala2nya..
SAYANG MAK!!

Tuesday, May 4, 2010

kene kejar ngan anjing..

percayalah weh ngan tajuk entry aku kali ni....
hahahahahaha...
bodoh tol anjing tu..
tadi mase nak pegi kat kedai makan
kenyit2 mata ngan anjing tu..
okey je..
tak de pulak dia menunjukkan tanda gila..
aku pun wat bodo je..
tapi time aku nak balik tu
boleh plak dia kejar aku..
hahahahaha...
siot je..
aku hampir2 nak langgar kete orang..
wooo...
kete merce weh..
seb bek xlanggar..
kang xpasal2 terbang jugak duit aku..
fuuuhhh...
memang celaka tol anjing..
kau memang anjing yang gila..
len kali aku taknak maen kenyit2 mata ngan kau lagi..
kahkahkah...
tak boleh blah..
pastu boleh plak aku gelak sorang2 atas moto..
mesti orang pun ingat aku ni gila jugak kut..
kahkahkahkah...
tapi kalau kau orang kat tempat aku tadi pun
kompom muka kau orang macam katun jugak..


hahahaha...
cuak seyh..
aku tak takut..
cuma aku taknak samak..
heeee...
memang bangsat tol anjing tu..
ehh..
berapa kali aku nak maki anjing tu..
kesian anjing tu xtau ape2..
tibe2 kene maki ngan aku
tapi kau memang najis!!!
huhuhu...
wateverlah..
anjing pun anjing la..
najis pun najis la..
yang penting aku xkene samak..
hehehehe...



aku tak kan mengalah!!!

ingat senang2 je aku nak mengalah??
huhuhu...
dulu aku memang bodoh sebab wat orang pijak aku..
sekarang aku akan pijak2 orang pulak..
hahahahahaha..
statement ganas ni..

aku nak jadi kejam boleh x weh??
ngeh3..
sila setuju cepat..
kalau x,aku sular kang..
hahaha...

ape2 hal pun aku yakin dengan apa yang aku harapkan..
ape yang dah jadi,
aku akan berusaha untuk teruskan..
ade sape2 nak halang impian aku ke??

haaa...
ade tu..aku tau..
mesti ada punyalah..
erm..xkisah pun..
halang lah..

tapi ingat..
setiap perbuatan kamu tu,
memang xberkat tau..
lagi2 kalau dengan niat yang xelok..
huhuhu...

aku rasa kan,aku takde buat jahat kat orang..
tapi manusia ni kan selalu xpuas hati dengan orang lain..
aku??
aku bukan jenis yang ambil kesempatan..
kalau sape2 yang rapat dengan aku..
aku ni jenis yang follow in the flow~~
huuu...

best ke main follow2 ni..
kekekekeke...
main2 lak minah ni..
lempang kang..

uhuk!!!
terbatuk kejap..
ada orang ngumpat neyh..
haaaaiissyyhhhhh...
xbaik tau ngumpat2..

kejap..
memang follow in the flow..
tapi kalau aku nak sesuatu,
aku mesti berusaha untuknya..
chaiyok2 rossa!!!
don't give up!!
muehehe...
em,ngantuk la..
arek turu..
daa~~

Monday, May 3, 2010

aku nak jadi gila balik..

woi!!!
ni mesti pikir bukan2 kan??
aku lempang kang..
huahuahua...
aku dah penat la nak layan perasaan..
memang penat..
please..
tolong bagi aku jadi macam rossa yang dulu..
cepat2..nanti aku bagi gula2..
ngeh3..
aku xtau nak bebel ape kat sini..
even aku tengah sakit hati kat someone..
tapi aku tetap gagahkan diri..
tenangkan hati..
aku redha dengan semua yang jadi..
sabar ye rossa..(pujuk diri sendiri..)
maybe ni adalah dugaan bagi aku..
xpelah..
mungkin semua ni ada hikmahnye..

YA ALLAH...
tabahkanlah hati aku dengan setiap dugaan yang aku hadapi..
amin...

♥ ♥ ♥ ..Terlanjur Cinta.. ♥ ♥ ♥

fahamkan lirik lagu ni..

**Rossa
 Waktu bergulir
Lambat merantai langkah perjalanan kita
Berjuta cerita terukir dalam
Menjadi sebuah dilema
Mengertikah engkau
Perasaanku tak terhapuskan

**Pasha 
Malam menangis
Tetes embun membasahi mata hatiku
Mencoba bertahan di atas puing-puing
Cinta yang tlah rapuh
Apa yang ku genggam
Tak mudah untuk aku lepaskan

(Korus)
Aku terlanjur cinta kepadamu
Dan tlah kuberikan seluruh hatiku
Tapi mengapa baru kini kau pertanyakan cintaku
Aku pun tak mengerti yang terjadi
Apa salah dan kurangku padamu
Kini terlambat sudah untuk dipersalahkan
Karna sekali cinta, aku tetap cinta….

**Rossa
Mencoba bertahan di atas puing-puing
Cinta yang tlah rapuh

**Pasha 
Apa yang ku genggam
Tak mudah untuk aku lepaskan…

(Ulang Korus)

Artis/Penyanyi: Rossa feat Pasha (Ungu) 

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

psst2

aku rasa lagu ni sesuai la ngan ape yang dah jadi kat aku..

huhuhu...

kau orang faham x

ape yang aku sedang alami sekarang ni???

sangat sediihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! 

Sunday, May 2, 2010

aku buang tebiat ke??or tanda2???hmm...

"klu 2 yg korg nak,aku akn stop berFB wat smentara waktu.kali ni aku serius.aku tau aku da bnyk sakitkan hati org kat FB.aku da wat org marah.aku da wat org sedih.aku da wat org meluat.aku terima..aku terima sgala caci maki korg.caci lah..maki lah..aku xpndai nk jg hati n perasaan org.aku tau 2 klemahn aku..k,klu umur pnjg,jmpa lg..tapi klu ditakdirkan umur aku xpjng aku minta 1 je..MAAFKAN AKU..Assalamualaikum.."
ni post aku kat FB..

mungkinkah ini kata2 terakhir aku??

aku sendiri xpasti..

tapi aku rasakan macam iye..

kalau jadi ape2 kat aku..

aku mintak maaf banyak2..

mungkin aku terlalu bodoh dalam segala hal..

diri sendiri pun xpandai jaga..

aku rasa macam nak pergi dari sini..

nak pergi tempat yang orang langsung xkenal aku..

tapi boleh ke??

aku rasa macam hidup aku ni banyak sangat masalah..

cuma aku xpandai nak luahkan..

mungkinkah aku akan stop berblogging jugak??

MAYBE..

aku perlukan masa untuk release tension..

aku rasa macam xde sapa pun yang faham aku..

aku tension sangat..

hari ni aku xmakan..xminum..

terperap je dalam bilik..

kuar hanya untuk mandi dan solat..

henset pun aku off..

aku xtau ape dah jadi dengan aku ni..

dah la..

aku dah puas menangis..

aku penat..

aku sakit kepala..

aku nak tido..

kalau ditakdirkan aku xbangun..

maafkan segala salah,silap,dan dosa aku..

 tapi kalau aku bangun..

aku mengharapkan pintu taubat untuk aku masih terbuka..

okeylah..

stop sini dulu..

Assalamualaikum..



maafkan aku..

aku dah buat orang sedih weh..
hukhuk..
tapi aku pun kene jaga perasaan jugak..
aku xtau kenapa boleh jadi macamni..
aku rasa serba salah gak..
huhu..
tapi aku xberniat pun nak keruhkan keadaan..
aku buat semua ni pun sebab aku terlalu sayang kat orang..
gila la aku ni..
buta sayang kat orang..
tapi orang tu belum tentu2 lagi sayang aku..
kalau dia cakap sayang pun 
kat mulut je..
tapi..........
aku tau yang dia sayang aku..
cuma dia rasa bingung dan tertekan 
dengan keputusan yang dia buat..
aku pulak macamne??
saat ni tangan aku menggeletar jugak nak menaip..
aku perlu lebih berhati2..
(sebenarnye aku xmakan pape lagi pun dari pagi..)
sampai macam tu sekali ye penangan cinta..
seksa diri sendiri..
bodoh ke aku ni??
hmmm...
ape2 je la..
kau orang xpaham aku lagi..
e'eh...
ape aku bebel ni weh..
dah la..
malas nak ngomel2..
bye..