terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, March 27, 2012

rindunye..

rindunye kat kawan² yang kerja KFC same² dulu..aritu dapat jumpe 3 orang je..tu pun kebetulan member ktorang bersalin..comel sangggatttt baby dia..dah la member aku tu memang comel..



mase jumpe tu banyak betul cerita..kira macam mengimbau kenangan silam jugak la..hahahahaha..ade yang kelakar,ade yang geram,yang menggelikan pun ade..macam².. :D



lagi² ngan cik abang..dulu mase kat KFC dia suke melawak..eh,bukan mase kat KFC je..sekarang pun same jugak..dulu cik abang tu geng ngan Farid..kat cook buat kerja tak senonoh..makan banyak plak tu..kihkihkih..kantoi~



masing² kena bahan aritu..seronok sangat dapat kumpul camtu..tapi kalau ramai² lagi seronok..hmm..harap sangat dapat kumpul camtu lagi... :)



bila ntah nak jumpe ngan dorang lagi..serius rindu!! :(




#notakecik : ramainye kawan² yang dah dapat baby.. (--")


Wednesday, March 14, 2012

selamat kembali ~_~"

waahhh lame giler kot tak update blog..untuk bulan Mac ni,arini baru dapat update..kebizian melanda..bukan untuk diri sendiri pun..tapi untuk kerja..kerja semata²..waaahhh gittuuuu~




minggu ni ade audit pasal kontrak..minggu depan audit espkb plak..aiyooo..audit je memanjang..baru ingat nak rilek sikit..memang tak sempat nak rilek..ade je keje yang kene buat..sampaikan aku buat laporan pun salah².. T_T




takpelah..dah name pun kerja kan..so,buat je lah seikhlas hati..nanti hasilnya,masuk dalam perut jugak..baik jangan jadi orang yang berkira..bersyukurlah dengan kerja yang ada n dapat tu..ceeewaaahh!! ;p




busy sangat dengan kerja,sampai persiapan kawen pun tergendala..banyak lagi tak buat..borang tak siap isi, HIV test tak buat lagi, doorgift tak cari, blaa..blaa..blaa..huhh!!tension plak tiba²..aku ingat lepas member aku yang beranak tu masuk kerja,baru aku nak siapkan semua tu..tapi kalau dia tak masuk kerja.................................................hmm..



 
aku nak bangga diri jap boleh??aku rasa macam aku plak bos kat bahagian Akaun tu..HUAHUAHUAHUAHUA..mane tak nye,bos aku tu, cuti sebab bini dia beranak n dia sambung cuti sebab baby dia kene kuning..





pastu opismate aku yang beranak tu cuti sampai bulan depan..so tinggallah aku terkontang kanting sorang²..kadang² orang call² tanye pasal akaun,ade yang aku tak dapat jawab,ade yang aku boleh jawab..haihhh..fenin!! -_-"




kesian tak kat aku??tak ke??oh!!memang korang takde sifat perikemanusiaan..kihkihkih...gurau jek!! ;p





eh,minggu lepas aku pergi kursus kat Langkawi..kursus dalam kelas je seronok..yang lain tak seronok..lagi² tempat menginap kat situ,sebab aku kene kacauuuuuuuuuu..




kalau kat hotel maybe tak kene kacau kot..tapi ni kat Institut Koreksional Langkawi tu haaaa..belakang hutan..memanglah macam² jadi..banyak monyet pulak tu..ishhh..ignore je lah..maybe tu perasaan aku je kot.. @_@




tapi kan,kenapa kat muka aku ade kesan kene gigit??dah jadi tak cunnn..ahhh..malas nak pikir..maybe momok tu tak suke aku berak tempat dia kot??hmm..




dah la. pasni turn abah aku pulak nak online..kemain lagi abah aku ni sejak ade pesbuk,hari² online..ni pun dia suruh aku cepat..kihkihkih..




okey,stop sini dulu..lain kali sambung lagi..tata..




#notakecik : @_@