terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, May 30, 2012

menunggu sesuatu yang PASTI!!

okey,sekarang aku tengah menunggu sesuatu yang memang betul² pasti aku akan dapat..tapi.......................bila??




sedihnye bila kena tunggu lama²..tak sukaaaaa!!nak cepat tauuuu!!




eh eh ni takde kaitan dengan kawen..haaa jangan pikir lain pulak yeeee..cubit kang baru tauuuuu..




takpelah. aku sabar. mane tau petang ni boleh dapat..kannn??yeeehaaaaa!!




#notakecik : jangan nak desak² sangat boleh??rimas!!

Wednesday, May 23, 2012

[WORDLESS WEDNESDAY] ???????????????????????????????

Samsung Galaxy Tab 10.1






#notakecik : geram je aku tengok mende tu..ishh ishh!! (--")

Tuesday, May 22, 2012

jangan bodoh sombong sangatlah!!

dahlah bodoh,sombong pulak tu..adehhh..cuba bayangkan kalau ada orang cakap camtu kat korang directly.ape perasaan korang??uuuuiiiihhhhh..mesti rasa terbakar je kan??kuikuikui...



eh,ni aku bukan tujukan kat sape² lah..nanti kang ada pulak yang terase..hik hik hik..tak payah nak terasa sangatlah!! :D



andai katalah kan bila korang tak tau sesuatu perkara tu,pastu korang buat ikut suka hati korang je..kira macam yakin dengan apa yang korang buat tu, pastu tup² dapat tau, salah pulaaakkkkk..korang malu tak??



emm emm kalau aku yang kena camtu,kompem aku rasa maluuu sangat²!!huee..yelah,buat ikut suka hati je kan,pastu salah plak..adoi..banyak kali aku kena kot..kihkihkih..tu lah,yakin sangat dengan jawapan sendiri kan.. :D



sebab tu lah sekarang ni kalau aku tak yakin,aku tanya..kalau yakin sangat pun tak boleh jugak..hmm..tapi, kalau banyak tanya pun tak boleh jugak kan??betul tak..mesti orang yang kena tanya ngan aku tu stress..kahkahkah..sorry yek..



so,pasni kena ambik tau semua perkara..nanti kalau ade yang nak hentam,kita boleh bidas..ngeh ngeh ngeh..pape pun, sila jangan jadi bodoh sombong dan jadilah seorang yang berdikari..bukan bikin orang sakit hati..yeahhh!!




tata~




#notakecik : 37 days to go~ya ampuuuuuunnn.. (--")

Tuesday, May 15, 2012

sakitkepalarasamacamnakhantukhantuk @_@

amekau tajuk entry sambung²..memang tengah sakit kepala ni haa..dah makan Panadol pun still sakit..eee!!tak suka tauuuu~




okey,entry yang memang takde point..sorry menyesakkan korang punya reading list..kuikuikui..




tata~




#notakecik : eh,tak payah nak samekan diri kau tu ngan aku..okebai!!

Friday, May 11, 2012

tertumpah minyak cekapak (--")

alamak..alamak..alamak..kertas atas meja aku terkena minyak cekapak (minyak kapak)..adehhh..boleh plak tertumpah..banyak plak tu..huee..




aku nak sapu kat kepala,last²,kertas pun pakai minyak kapak..habis berbau dah ni haa..kompem orang yang dapat kertas ni nanti pelik sebab kertas bau minyak kapak..hikhik..sorryyyy yeeee.. :D





dah la ni bukan kertas biase..ni permohonan perbelanjaan..eh,nasib baik minyak kapak..sebab jernih..cuba bayangkan kalau kopi..tidakkkkkkkkkkkkkkkk!!
 



okey,sambung buat kerja.. @_@




#notakecik : sakitnye kepala.. :'(


Wednesday, May 9, 2012

JADIAN [THE JUNAS MONKEY]

tiba² rasa best pulak lagu ni..oppss!!terjiwang plak.. :D






#notakecik : malas nak fikir.. :s



jawab telefon pun nak marah² (--")

oh!!pagi tadi ada call someone..ermm..taknak sebut sape..tapi dia pegawai tempat aku kerja ni lah..




cara jawab telefon tu garangnyeeee..mak oi..maybe dia takde mood kot sebab aku call dia pagi²..eh,mane ade pagi²..betul lah dah masuk waktu kerja mase tu.. (--")




terus aku mintak ape yang aku nak..haishh..kalau aku tak mintak kang nanti aku kene marah ngan audit plak..so,aku mintaklah elok²..




nasib baik dia layan jugak permintaan aku haaa..kalau tak,mampoih aku..iskk..haihhh..lain kali jawab telefon tu janganlah garang sangat..seram i..nak tegur kang nanti kata aku ni penyebok plak..hukhuk..





pape je lahhhh~




#notakecik : busuk..

Wednesday, May 2, 2012

ahli baru

ada orang baru datang opisssss..ganti opismate yang dapat tukar..tapi dia dah keje lame dahhhh..cuma bertukar ke sini je..




lelaki.




okey,dia dah berkeluarga.




and....




macam giant!!




kuikuikui..syhhh...jangan report kat dia tau!! :D




dia tinggi,pastu suara besar..sebab tu aku cakap macam giant.




aku harap dia seorang pekerja yang berdedakasi.. :)




okey,aku boleh cuti kawen lame sikit..hihihihihihihihihihihihihihihi.. ;p




#notakecik : kak dila ni suke no gelakkan orang..kekekekeke.. :D

tak payah nak desak²

kalau dah cakap sekali tu, sudah..cukup.tak payah sampai nak kena cakap banyak² kali..penat.




kalau aku diam, tak payah tanye² soalan yang sama lagi..sebab,maybe aku busy..kot² la aku tengah berak ke ape ke kan..or maybe aku memang malas nak jawab.




benda remeh,tak payah lah tanye² orang..boleh carik sendiri kan??tak pun,tanya orang lain yang berhampiran..takkan nak aku jugak yang bagitau?? (--")




kalau asyik nak tanye je,lame² aku jadi malas nak layan.so,be independent please!!




okey tata~



#notakecik : hujan di luar..