terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, July 28, 2017

MY WEDDING | ROSALINA ♥ TENGKU SHAIFUL FAZUAN

Assalamualaikum..





hai. lamanya i tak update blog. i busy busy busy busy plus malas nak on laptop. ni je tetibe tengah rajin. esok lusa jadi malas balik. takde ape yang nak diceritakan. malaslah nak taip panjang². i just nak share gambar masa majlis resepsi aritu je. lepas 4 bulan baru nak share. hshshshshs.. almaklumlah.. baru je ambik gambar kat butik.. sebenarnya dah share kat fb. tapi tak ramai yang friend dengan i kat fb. so meh i belanja gambar sikit. :p




  hennabyaz. tengok kat ig. :)

 hantaran ni DIY jeee.. :)


























dah. ni je gambar yang i share. mane boleh share semua. i kan kedekut. :p hmm.. okey, sebelum ada yang tanya, better i bagitahu siap².. baju nikah beli kat Plaza Alam Sentral. beli yang dah siap je sebab kalau tempah pun harga lagi mahal. better beli yang dah siap. veil nikah memang dah ada. pakai turun temurun. pakej untuk pelamin + mekap + baju sanding + photographer ni i amek dengan MIM Collection. semua yang ada kat MIM Collection memang cantik² weiiii.. nak sanding lagi sekali boleh?? tapi dengan orang yang sama lah. hihi.. hantaran semua i gubah sendiri. takde upah orang buat pun. ingat i tak pandai gubah kewww.. :p





okey. tu je. dah malas nak taip panjang² lagi. mata dah mengantuk. mahu ketiduran dulu. esok kerjaaaaa.. selamat malam!! kbai.