terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, October 30, 2011

Asfan ohhhh Asfan!!

hari ni ape bikin??tak kan duduk rumah je kot??huhu..semalam tak jadi keluar ngan cik abang sebab dia tetibe gedik² nak sakit kepala..so,arini amek masa keluar jugak!!heee.. 


kebetulan kawan ktorang nak ajak teman beli barang,dah alang² tu,so carilah barang kat Plaza Alam Sentral sebab situ semua ade..


lepas dah beli barang,pergi makan pulak..nyam nyam..dapat paw dia KFC..kahkahkah..padan muka kauuuu..burppp..kenyang ktorang..


lepas makan,jalan² kat dalam Plaza Alam Sentral..ade artis nyanyi²..kebetulan mase tu Asfan tengah nyanyi,entah kenapa aku jadi berani panggil² nama Asfan nak mintak amik gambar..ecewahhh..nasib baik dia nak..takdelah tebal muka aku nak tahan malu masa tu..wakakaka..

sila abaikan pipi aku yang terlebih² tu..sorry gambar tak berkualiti.. >,<

siapa Asfan??ohh maybe ramai belum cam or kenal dia ni..tapi kalau dengar lagu maybe korang kenal..


pernah tengok cerita Nora Elena??pernah dengar lagu "Terhenti Di Sini"??dia lah penyanyi lagu tu.. :)


meh aku tepek lagu dia sekali..






dah kenal??okey,malas nak cite lagi..tapi bila tengok muka si Asfan dekat² nampak ensem la plak..kihkihkih..habislah kembang si Asfan tu kalau dia tau aku puji..


cik abang,jangan jeles ye..keh keh keh..


dah,tu je..papai.. >_<



#notakecik : woahhh kat luar hujan lebat..nasib baik dah sampai rumah.. 




Saturday, October 29, 2011

konvo adik aku..[25.10.2011]

malas nak taip..entry ni nak tepek gambar je..sempena konvo adik aku kat UiTM Shah Alam aritu..cekidaut..cekidaut..yaa a awww..


panjangnye moncongggg...


macam rambut Haibara cite detective conan plak.. :p

aauummmm..nyamm nyammm..

boleh plak buat gaya ni..tak ganas langsungggg..

weee..dapat dua bunga..syokkk..aku tak pernah dapat bunga..sedihhh!! T_T

adik aku ngan 3A..[Aina,Aliya,Azhar]

with her friends.. :)

with family..



tak payah nak tunjuk jerawat tuhhhh..aku dah nampak..jap!!comel kan aku??kahkah..


dah tu je..


papai.. :)


#notakecik : jom tengok Final PM..kat tv jeeeeeeeeeeeee.. >_<

nak mintak MC lama²!!

aku ingat aku nak mintak mc lama² lah!!kenape??sebabbbbbb..aku malas nak kerja..tempat kerja aku jauh dengan rumah lah..kalau pergi kerja tak hujan tapi asal balik je mesti hujan..so nanti aku basahhhhhhh..nanti aku demam plak..kalau demam,dapat mc gak..haaaaaaaa..sameee jeeee kaaannnn..??


ehh..sekarang ni aku sihatlah..mane ade sakit..saje je nak mintak mc..yela,kan best mc lame²..kan??kan??kan??boleh lepak² ngan family..syokkk wooo..


kerja aku sape nak buat??alaaahhhhhhhhh..ramai lagi yang boleh buat kerja aku tu..lagipun kan,kerja aku bukan banyak mane pun..so,dorang kompem boleh cover punyalah!!





































PANG!!






























DUSH!!DUSH!!DUSH!!



































berani ke aku nak buat camtu??tak pasal² kena tindakan tatatertib..kene buang kerja jugak aku nanti kanggg..akibatnye,dah takde duit nak sara hidup..cari penyakit sendiri je aku ni kan??


tapi,ade je orang yang buat camtu..hehhh!!jangan ingat aku tak tahuuuu..sbb aku pun pernah buat jugak..waaahahaha..TAPI bukan selalu n bukan sebab malassss k..aku amik mc sebab aku memang betul² tak larat nak pergi kerja.. #senggugut!! kang kalau aku drive masuk kebun korang boleh tolong ke?? ~_~"


tapi kan,ade je orang yang amek mc TIAP² MINGGU..boleh percaya ke tu??tu namanye menyusahkan orang lain wehh!!nak suruh orang lain buat kerja dia lah tu..


sape yang suka mc tu,ameklah mc banyak² pastu makan gaji buta korang tu..camnelah nak berkat gaji tu ekkkk??ahhhh ingat korang je ade masalah??ingat orang lain takde masalah??haktui!!


kalau hati tak ikhlas nak kerja,memang masalah akan menimbun je..cehhh!!




























woahhhh woaahhhhh..ade orang terase..ehh..memang tujukan untuk ko lah tu..sape suruh terase..wakakaka..



pikir²kan dan semoga berubah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


-end-


#notakecik : dah penat nak layan karenah orang @_@


Thursday, October 27, 2011

komen aku menyakitkan hati ke??

alkisahnye..ade sorang blogger ni..bolehlah dikatakan fofular..dia ada buat entry baru pasal diri dia..dah kate fofular khennnn so aku pun komen la entry dia..


tapi yang peliknye,komen aku tu tak di"publish" pun..aikk??kasar sangat ke komen aku tu sampai menyakitkan hati dia??hahahaha..aku tengok² n baca komen² yang lain semua komen yang bagus² je..yang puji² diri dia je..hmmm..pelik betul..


seingat aku lah kan,komen aku tu bukannye boleh memalukan dia pun..hahahaha nampak sangatlah dia cuma nak tunjuk yang baik² je kat diri dia tu..tak berani publish??kenape ekk??takut malu keeeee??kih kih kih..


dulu pernah jugak aku komen entry dia..pasal dia kapel balik ngan ex-boy dia..komen aku tu ade jugaklah perli² sikit..wakakaka tapi dia tak publish pun..maybe sebab dia taknak orang tahu kot yang dia dah jilat ludah dia sendiri..


mane taknye,dia dah maki² ex-boy dia tu [sekarang boyfriend] last² dia balik ke pangkuan lelaki tu..aku rasa ramai yang tahu pasal cerita ni kot..alahai..tak dapat nak terima kenyataan ke cik adik??agaknye banyak lagi kot komen² orang lain yang dia tak publish..


haihhh tak kisah lah sape blogger tu..tapi aku nak pesan lah kan..tak payah lah nak kasar² sangat ayat kat blog tu..sebab orang dah kenal blog cik adik,nanti dorang kate ape pulak..


aku masih ingat lagi blogger ni pernah komen sangat² agak kurang ajar..mase tu ada salah sorang blogger [kalau tak silap tapi orang ramai kenal arwah] meninggal dunia,boleh pulak dia komen "sedih sampai meleleh hingus"..apakah itu??ade ke orang bagi penghormatan kat orang meninggal camtu??memang tak patut betul..


kalau blogger tu rasa yang entry ni untuk dia,baguslah..tak salah nak tegur² kan..cuma aku taknak lah mention nama dia kat sini..nanti kate aku ni nak publisiti murahan plakkkk..pape pun kalau cik adik terasa ngan komen² aku,aku mintak maaf lah yeeeeeeeeee..


okey,aku nak balik..renung²kan dan selamat beramal.....



#notakecik : tiba² jadi minah kepoh pulak aku ni.. ~_~"

Wednesday, October 26, 2011

Rosalina kembali!!heee~

hai!!i'm back!!hahaha dan² je la nak back² bagai..bajet macam pemes la tuuuu..bhaahahaha..


ni bukan kes pemes ke tak pemes lahhhh..ni kes busy jeeee..mane taknye kene mengadap 5S je..hampeh betul..tau tak 5S tu ape??kalau tak tau pegi tanye cikgu..


urgghh..serius stress jugak nak buat 5S tu..dah lah kena bukak + cabut mende² yang nampak buruk n then tukar baru..pastu edit itu edit ini..tambah itu tambah ini..


haaa!!aku buat sorang² je tahuuuuuu??dah tu kene buat yang kat dalam opis bos aku pulakkkk..sebab orang lain buat yang kat luar jeeee..[tapi,kenapa bos aku hanya menengok aku buat semua tu??langsung tak tolong??padahal tu bilik dia?? T_T]


tu pun aku dah menangis sorang² sebab terlampau stress..mane tak nye,aku kena buat sorang²,mestilah stress..5S buat sorang² ce bayangkan..aku amek mase seminggu buat semua tu..ni pun ade lagi yang tak siap.. T_T


susah betul dapat partner yang tengah peknen..buat keje itu tak boleh,buat keje ini tak boleh..tapi duduk main game je..haaaa ingat aku tak nampak yeeeee..ahhh semua aku yang kene buat..tapi bila dah nak siap,baru lah terhegeh² nak tolong aku..khennnnn??


ehh??jap..jap..dia ade baca blog aku ke tak ni??lantaklah kalau baca ke tak..memang aku nak tegur pun..tapi aku pelik lah,bila aku nak tegur sendiri kat opis,tak terkeluar pulak kata² itu dari mulut aku yang kiut miut ni.. T_T


aku harap orang sebelah aku tu tak terase lah yeeee..tapi aku memang stress sangat² kalau semua kerja aku yang kena buat..bukan sikit yang aku kena buat woooo..banyak!!


tu pun ade lagi kerja yang tertangguh..kerja hakiki aku pun banyak yang tak terbuat..surat² yang kena pos,aku tak buat lagiiiiiii!!so kepada kementerian² or jabatan² yang mane pernah berurusan dengan tempat kerja aku,harap dapat bersabar ye..aku akan berusaha sedaya upaya untuk bagi resit² tu kepada anda semua... T_T


ape kau hengat kerja kerajaan semua boleh rileks??haktui laaaa..bukan semua k..paham² je la kalau kerja bahagian akaun,satu yang salah,SEMUA SEKALI SALAH!!uwaaaaaaaaa..kena buat semula tauuuuu..aku dah banyak kali nangis sebab kerja yang aku buat sekarang ni.. #pengakuantakberanimati


bossss..oooooooo bosss..saye dah surender nak buat akaun..sayeeee taknakkkkk buattttt akaunnnnnnnnnn!!!boss dengar takkkkkkk?? T_T #nangisbanyakbanyak


dah!!takknaakkkkk taip lagiiiiiiiiiiii..nanti akuuuuu nangisssssssssss..bai!!


-end-


#notakecik : bosannye arini..tak dapat sambut Deepavali sebab takde sari.. T_T

Tuesday, October 18, 2011

hari Selasa..ehh??

kejap je dah selasa..tapi kalau boleh nak selasa minggu depan sebab aku dah apply cuti..adik aku ade konvo kat UiTM Shah Alam..ngaaahahahaha..



err korang,sorry coz aku dah lame tak update blog sebab aku busy busy busy busy gegilerrrrrrrr..huhuhu..



alamak aku kene attend meeting kat JPA..nanti balik kang aku update lagi..heeee..



tata..



-end-



#malasnye nak pergi meeting.. @_@

Thursday, October 13, 2011

fantasia musim cinta..ecewaaahhhhhh!!

sebelum tido dengar lagu ni dulu..♫♪♫♪~







cik abang tuju lagu ni kat aku aritu tapi ni baru ade kesempatan nak dengar..hikhikhik..







i loooiiiikkkkeeeee!!








okey,dah boleh tidur lena..







selamat malam ye semua.. ^_^












#notakecik : tidur!! @_@


Wednesday, October 12, 2011

Nyam..nyam..nyam..

Petang² camni pekena abc memang terbaeeeekkkk!!jom!! :)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

jadi pengarang??

kadang² kan aku rasa macam nak jadi pengarang cerita,cerpen or novel je..tingginya angan²..ayat kat blog pun tunggang langgang ada hati..kahkahkah..



jangan nak mimpi lah wahai Rosalina..kamu tak layak lah nak jadi penulis..muaahahaha..





tapi..................................



















































jangan terkejut kalau tiba² ada cerpen kat blog ni..



kihkihkih..



-end-


#notakecik : apa mau bikin ini hari?? ~_~" 

ulser dalam mulut..isskkk..isskkk.. T_T

semua pernah rasa ulser kat mulut kan??ade yang sampai guling²,ade yang nangis² sebab tahan sakit..arrggghhhh!!seksa gila kalau kena ulser..


aku citer pasal ulser ni sebab aku kena la wehhh!!uwaaaa...entah camne boleh tumbuh ulser ni..seingat aku,cik abang aku ade cubit pipi kanan aku sekuat hati dia,sampai aku rasa pipi aku nak tercabut.. T_T


ni aku tengah menahan sakit la ni..aduuuhhhh..nak makan pun kena tahan sakit..camne nak kunyah ni wei..sebab ulser tu ade dekat ngan gigi geraham..sakit woooo..


cik abang aku ni pun satu,suka² je nak cubit pipi aku..habis lah batal air sembahyang yuuu..kot ye pun geram,janganlah cubit pipi..taulah aku ni comel..ehh??


camne nak bagi hilang ulser ni??ada cara lain tak??aku taknak letak garam..tapi selalu kalau aku kena ulser ni,aku selalu minum air masak banyak² je..nanti lama² hilang sendiri.. [tanya sendiri jawab sendiri.. ~_~" ]


ulser,cepat²lah kau nyah dari sini..wuwuwu..tapi kan,kalau kite sakit,maknanya Allah nak ampunkan dosa² kecil kite kan??kalau camtu aku nak sakit banyak² lah..heee..tapi,aku tak sangguppppp...haishh..jangan mintak sakit!!


doakan ulser aku cepat hilang yeeee..papai..


#notakecik : arini rest sikit sebab bos besar cuti..hehehehe.. ^_^

Wordless Wednesday


 # ni nasik lemak berapa sen ni??takpelah,bos belanja..makan je lah!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Monday, October 10, 2011

ISNIN kembali.. ^_^

waaahhhh sudah hari Isnin..bestnye hari Isnin..best sangat..kan??kan??kan??dan² la best hari Isnin..sape yang suka hari Isnin boleh kembang hidong besar besar..


kepala aku ting tong ni wei..malam tadi tak boleh nak tido sampai pukul 3 pagi kot..aku rasa bahang semacam je bilik aku padahal selalu takdelah bahang camtu..kipas bilik aku pun dah terlebih speed dah..


dengar cerita fenomena bulan malam tadi lain macam..abah aku pun ade cakap jugak..siap ketuk² tingkap bilik aku suruh keluar tengok..tapi aku taknak keluar..hahahaha..macam rugi pulak tak tengok..iskkk.. T_T


korang ade tengok bulan malam tadi ke??cantik tak bulannye??ce cite..ce cite..aku nak tau jugak..


okey,nak mula buat kerja ni..korang buatlah kerja korang ye..janganlah Monday blues sangat..muehehehe.. 


SELAMAT BEKERJA.. ^_^



#notakecik : kepala aku peninglah sebab tak cukup tidur.. @_@

Saturday, October 8, 2011

kan best kalau................tapi,layak keeee??haihhhh... ~_~"

tadi jalan² kat blog orang..tengah bosan²,so baca lah pape yang korang update tu..aku selalu,bace je..nak komen tu ikut mood aku..hueee..sekurang²nye aku ade jugak selit² kat blog orang,daripada takde langsung..hehehe..


pastu jalan² kat blog² yang pemes²..alah korang tau kan blog mane yang pemes tu...yang sampai puluh ribu followers..macamnelah boleh dapat ramai follower kan??aku nak sampai seribu pun susah..kahkah..ehh...aku tak mengharap tau..saje je berkate begitu..hew hew hew..


pastu kan,aku berangan blog aku ade dalam blog list blogger² pemes tu..kahkah..konon je la kan..macam layak je blog aku nak diletakkan kat blog list dorang..setakat blog yang entah pape ni,buat ape ekkk??tak layak langsungggg..kahkahkah..


haihhh aku ni buang tebiat ni pehal??dah²,nak sambung blogwalking lagi ni..see youuuuuuuuuuuuu..muahh!!heeee..




rindunyeee kat budak kecik niiii..huhuhu..erkk!!ni gambar lamelah!!hehehe.. ;p




#notakecik : lapar plakkkk..  T_T

Thursday, October 6, 2011

i lebiu more..wink wink.. ♥_♥

buang tebiat ke hape aku nih??lebiu lebiu pulak..muehehehe..tau dek cik abang mesti dia perasan..kihkihkih..aku bukan nak lebiu lebiu kat dia..aku nak lebiu kat orang lain..har har har..


actually aku minat sangat kat Johnny Depp tau!!entah kenapa aku suke gila ngan dia..bila tengok muka dia,hati aku yang keras macam batu ni boleh cair wehh!!waaahhhh cair gittewwww...


curik dari Google

curik dari Google

curik dari Google


curik dari Google

curik dari Google

aaarrggghhhh!!melting!!melting!!kahkah..


movie dia yang aku ingat sampai sekarang,Edward Scissorhands!!memang best gila kot citer tu..pehh nasib baik aku tak gila..kihkihkih..


tengok banyak² kali lakonan dia kompem tak bosan..kalau lah aku ditakdirkan jumpe dengan dia,aku nak amek gamba banyak² ngan dialah!!kahkah..tinggi betul angan².. ;p


curik dari Google

tapi kan,aku tak suka kalau dia berlakon jadi serius..macam pelik je kalau dia jadi serius..hahahaha..aku suka lakonan dia yang gila² tu..best!!best!!best!!heee..


okey,aku nak tengok citer Edward Scissorhands!!semua lakonan dia BEST!!suka suka suka..♥ 


tata..


-end-


#notakecik : janganlah hujan sekarangggggggggg... T_T


bahaya jadi cashier pasaraya..

kalau nak cite pasal isu agama ni,memang susah kan??macam² yang kite kena rujuk..kadang² ade yang bagi pendapat lain,pastu orang tu bagi pendapat lain..boleh pening kepala..haihhh..


entry kali ni,aku bukan nak mengaibkan mane² pasaraya..aku sekadar nak cerita pengalaman aku je..ade la jugak nak komplen sikit kaaaannnnn..eh,ni hal serius!!bukan boleh buat main²..


actually,bulan lepas aku ade kerja kat pasaraya Tesco selama 2 minggu..saje je kan nak tambah duit pendapatan..ececece konon lah nak buat kawen..pikir pasal kawen,memanglah rajin nak cari duit..gaji pun boleh tahan jugak la..kerja pun takdelah penat mane pun..cuma sakit kaki ngan pinggang je la sebab kena berdiri lama..


2-3 hari aku cuma kena training dulu jadi cashier..means,belajar lah dorang punye button,scan,n others yang berkaitan dengan cashiering tu..sepanjang training tu aku cuma jadi packer je..alaaa masukkan barang² dalam plastik..aku okey je takde hal..


tengah syok² cashier tu scan barang,tiba² dia terperasan benda yang dia scan tu daging babi sebab bila dah scan,appear nama "PORK" kat screen kaunter tu..haishh mulalah cashier tu mengamuk sebab kaunter untuk non-halal ade kat bahagian non-halal..


customer tak boleh bayar dekat kaunter depan..kalau takde cashier kat situ pun,customer kena bayar dekat cashier non-muslim..hmm..cashier tu kena samak tangan dia..customer tu pun buat bodo je..takde pun say SORRY..haihhh..


ehh..mase tu aku tak sempat pegang lagi non-halal food tu tau..so,aku takde kena samak..


start dari hari tu,aku mula berhati² bila ade customer non-muslim yang masuk kat kaunter aku..tu satu hal,belum yang araknye lagi..bila dah pegang kaunter sendiri,memang serabut jugaklah sebab banyak barang yang nak kena scan..


dah name pun cashier kan,so semua memang kena cepat..aku ni,bukan tau sangat pun arak tu camne rupe dia..dah name pun Islam kan,memang tak pernah tengok lah jenis² arak tu camne..


ade sekali tu,sorang customer beli barang baaaanyaaaakkkkk sangat dan semua dia campur makanan minumam ngan barang² lain..mase nak scan tin minuman,aku dah was² dah..sebab lain macam je tin minuman tu..tapi disebabkan aku tak tahu pun tu arak,aku pun masukkan je la dalam plastik..


bila dah habis kerja,aku jalan² kat area berdekatan dengan tin² n botol² arak sebab aku nak pastikan betul ke yang aku pegang tu arak..YA ALLAH!!memang betul pun arak..sejak dari tu aku rasa berdosa sangat dengan diri aku sendiri..


bila ade customer beli arak,aku scan n aku mintak customer tu angkat sendiri arak tu..nak buat camne kan,aku terpaksa buat camtu..tapi tu pun aku masih rasa was² jugak..hmm.. T_T


aku memang terus tak tenang hati nak kerja situ..sebab aku teringat salah sorang penceramah ni bagi penjelasan pasal HALAL kat tempat kerja aku..dia cakap,"kerja kat tempat yang jual arak,memang halal,tapi kalau kita libatkan diri dalam penjualan tu (cashier) ,hukumnya tetap HARAM.."

 
"Rasulullah saw melaknat tentang arak, sepuluh golongan: (1) yang memerahnya, (2) yang minta diperahkan untuknya, (3) yang meminumnya, (4) yang membawanya, (5) yang minta dihantarinya, (6) yang menuangkannya, (7) yang menjualnya, (8) yang makan harganya, (9) yang membelinya, (10) yang minta dibelikannya." (Riwayat Tarmizi dan Ibnu Majah : Tirmidzi : Hadith Gharib : Al-Munziri dalam At-Targhib: Perawinya thiqah )"


okey,korang boleh baca kat SINI kalau korang still tak faham ape yang aku maksudkan tu..


mungkin ALLAH dah bagi petunjuk kat aku supaya aku berhenti kerja kat situ sebab start aku kerja situ,bila nak masuk kerja je mesti HUJAN..lepas tu hati aku rasa tak tenteram..bila dah kena hujan,aku mulalah dapat simptom² nak demam..bila dah rasa demam,aku terus nekad!!aku mintak resign hari tu jugak..


aku tahu kalau aku resign 24 jam,aku takkan dapat gaji sebab kalau part time nak resign kena bagi notis seminggu tapi aku tetap dengan pendirian aku,aku nak resign,aku taknak kerja seminggu tu..


manager kat situ call aku,dia cakap,kalau aku resign terus nanti tak dapat gaji..dia cakap rugi..aku cakap,"takpelah kak,saya tak boleh datang sebab saya kena balik lambat..takut tak sempat je nak sampai..nak buat camne,bukan rezeki saya..takpelah gaji tu.."


dalam hati aku,biarlah gaji aku tu hilang camtu je daripada aku terus menerus tanggung dosa..duit kan boleh dicari..


aku bersyukur sangat² sebab aku dah resign keje situ n aku tak amik gaji aku..aku taknak hasil yang aku rasa was² jadi darah daging aku..


tulah bahaya kalau jadi cashier kat pasaraya..banyak sangat dugaannya..kalau korang nak kerja kat pasaraya,hati²lah ye..aku bukan nak hasut korang jangan kerja kat pasaraya..tapi,kalau ade yang nak bayar arak or non-halal food lain kat kaunter korang,korang cakap lah elok² kat customer tu suruh bayar kat cashier non-muslim..


kadang² ade customer yang faham,kadang² ade jugak yang tak faham..tulah susah nak bagi dorang ni faham..hmmm..


lepas aku resign kerja situ,hati aku rasa tenang sikit..kalau tak,bila balik kerja je mesti rasa tak tenang..


erkk!!panjangnye aku taip weh!!okey²,aku kena stop ni..sekali lagi aku pesan kat korang yang jadi cashier pasaraya ni,hati²lah yeeee...sebenarnye banyak lagi kerja lain yang boleh dapat gaji yang halal..


kalau hati kita rasa was² dengan sesuatu perkara tu,baik kita tinggalkan..tapi kalau dah memang nyata perkara tu memang haram,baik tinggalkan terus..okey??


sekian..


-end-


#notakecik : semoga ALLAH ampunkan dosa² aku.. T_T




Tuesday, October 4, 2011

masalahnye......ADE KEEEEE??

bukan aku taknak update entry...bukan aku taknak update cerita pape..bukan aku nak abaikan blog ni...bukan aku sengaje nak biarkan blog ni bersawang..bukan..bukan..bukan..semua bukan..


masalahnyeeeee..aku update ke,tak update ke,ade ke yang singgah blog aku ni??kalau ade,TERIMA KASIH lah banyak² ye sebab baca ape yang aku bebel sorang² kat sini..


aku nak update entry tapi aku punya mase ni kejap² on,kejap² off..camne??ni pun aku curi mase kejap nak update..haishhh..memang tak dan nak update tapi aku paksakan jugak menaip even akak opis aku a.k.a CC ade kat belakang aku nuuuu..


wat bodo je la..jap lagi aku sambung lah buat kerja..muehehehe..bukan aku tak buat kerja langsung..tapi kalau ngadap kerja je manjang,memang boleh terkeluar otak ni dari tempat asalnye..


entry ni takde point pun nak story mory kat korang..entahlahhhh..macam malas pulak..mood??entah ke mana lah mood aku pergi ni..haishhh..DUSH!!!DUSH!!


aku stop sini dulu lah..lain kali update lagi..


sebelum ade orang sound,baik aku buat kerja aku..lebih baik mengelak,daripada malu kena tegur..hew hew hew..


okey tata..


#notakecik : bos aku baru balik KOREA,dia bagi souvenir lah! ^_^