terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, April 10, 2011

oh diari merah!!

okey,malam ni proses mengemas ape2 yang patut..aku nak buang baju2 lama yang aku tak pakai..wat semak almari aku je..waaahahaha..

sedang khusyuk mengemas,tbe2 aku ternampak something yang membuatkan aku teringat memori2 lama..yaaa..diari merah aku..tempat aku luahkan segala2nya mase aku study kat uitm dulu..OMG..diari itu..

hmm..bila aku baca,aku rase sebak,sayu,sedih,dan airmata mula bergenang..betapa banyak kenangan2 yang SANGAT PAHIT dah aku lalui dalam hidup aku..sepanjang aku hidup kat bumi Segamat tu,kenangan manis aku cuma dengan kawan2 aku..tapi secara peribadi,semuanya PAHIT!!!

aahhh..persetankan semua itu..aku taknak ingat lagi..semua cerita dah lepas..ya!aku MESTI lupakan semua tu..aku perlu hargai dan lalui apa yang ada depan mata aku..

kepada cik abang,no wonder la saye tak banyak cerita pasal mase saye study dulu..hope awak faham..bukan setiap apa yang kita lalui tu manis2 belaka or kita akan ingat semuanya..tapi,selalunya,yang pahit tu lah yang melekat dalam ingatan..that's why saye taknak ingat..nanti hati saya CEDERA..

seboleh2nye,lepas ni,aku taknak ungkit kisah2 lama..even aku masih sakit hati dengan PEREMPUAN TU,aku kena usaha lupakan semuanya demi masa depan aku,cik abang dan anak2..err..anak2??ohh,abaikan..berangan je tu..

alamak!!aku lupe aku kena kemas almari la..adoooiiii...okeyla,nanti2 sambung..tata~

*notakecik : malas pulak nak kemas2 ni..haihh.. T_T

4 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
kenangan menusik jiwa
jangn simpan merata nanti org baca

.:padie_eyla:. said...

hoh. yg lepas biarkan lepas. ;)

apple hijau said...

agak agak la kan...kalau diary merah itu dipublish jadi novel mungkinkah ia akan jadi novel paling laris? he he gurau jer...

samapi bila nak simpan diary tuh...

✿....rossa alina....✿ said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o : haaaa dah sorok da..kalo ade org bace tu maknanye mmg keje dier ske geledah tmpat org lerrr..hihihihi..

.:padie_eyla:. : kalo bleh mmg xnak ingt ponnn..hukhuk..biarkan semuanya hilang..malas nak ingat..

apple hijau : hihihi ade gak berangan nk jadikan novel..khonon2 je tu..kihkihkih..hmm..xnak simpan la cik..nak bakar je..kite bako..kite bako..kalo ingat nnti wat sakit hati je kan?? ;p