terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, March 27, 2012

rindunye..

rindunye kat kawan² yang kerja KFC same² dulu..aritu dapat jumpe 3 orang je..tu pun kebetulan member ktorang bersalin..comel sangggatttt baby dia..dah la member aku tu memang comel..



mase jumpe tu banyak betul cerita..kira macam mengimbau kenangan silam jugak la..hahahahaha..ade yang kelakar,ade yang geram,yang menggelikan pun ade..macam².. :D



lagi² ngan cik abang..dulu mase kat KFC dia suke melawak..eh,bukan mase kat KFC je..sekarang pun same jugak..dulu cik abang tu geng ngan Farid..kat cook buat kerja tak senonoh..makan banyak plak tu..kihkihkih..kantoi~



masing² kena bahan aritu..seronok sangat dapat kumpul camtu..tapi kalau ramai² lagi seronok..hmm..harap sangat dapat kumpul camtu lagi... :)



bila ntah nak jumpe ngan dorang lagi..serius rindu!! :(




#notakecik : ramainye kawan² yang dah dapat baby.. (--")