terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, August 29, 2014

[GAMBAR] Majlis Hari Raya Unit Kewangan INTAN

Assalamualaikum..




hai. baru nak update blog. raya dah habis. baru nak muncul gambar raya. tapi ni gambar masa jamuan raya opis je lah. gambar raya family tak update pun. tu nanti² lah kalau rajin. kihkih..





jamuan raya tahun ni exclusive sikit tempatnye sebab buat kat taman. miaaahahahaha kelas kau jahhh.. taman gittewww.. ngko ade? mula² saya ingatkan buat kat bilik kuliah macam tahun lepas. tapi kelas tu full pulak.. takde yang kosong. nak buat kat opis tak muat. almaklumlah kecik je opis kewangan ni. tempat duduk pun terhad. tu yang buat kat taman. nasib baik depan opis je taman tu. :p





dua ni saya buat. rajin sangat kan siap nak buat photobooth. kahkah. dah lah buat last minit. tu yang senget² je spek mata tu. misai yang sepatutnye tegak pun senget jugak. ngko ade misai senget tak? kalau takde boleh mintak saya. :p backdrop photobooth tu saya pakai kain je. mula² ingat nak pakai crepe paper tapi payah sangat nak jumpa. then tanya adik saya, dia cakap guna kain. balik keje terus pergi Kamdar beli kain. alah, tak payah mahal² beli yang murah je. saya beli 2meter setiap warna. saya beli banyak warna. tema colorful katenye kannn.. :)





ehhh bukanlah saya sorang je yang buat. saya bagi idea je, saya carik semua tu kat internet then opismate tolong potong²kan.. kalau saya yang buat sorang, mau tak jadi misai tu kang.





okey, saya nak belanja gambar jap.






semua masih bertutup sebab amek gambar dulu sebelum start. kalau amek gambar lambat nanti tak dapat amek gambar makanan, dapat amek gambar bekas makanan je.saya bawak dadih dan muffin coklat. dorang kate muffin tu sedap. dorang yang kate, bukan saye yeee.. lalalala.. tagging kat makanan tu pun saya yang buat. cantik takkkk?? :p


dia pun datang.. mestilah kena datang. kalau tak datang tak cukup korum. hihihi.. :p













i'm Mr. Potato. hihi


Alhamdulillah majlis tu berjalan dengan lancar. ramai jugak tetamu yang datang. dah macam jamuan raya INTAN dah ghopenye. mihmih.. bajet?? bajet kami takdelah besar mana pun. makanan tu pun pakai duit kelab unit kami, then kami masing² ada sponsor makanan. tu yang nampak macam banyak. mula² tengok macam tak cukup je, tapi nasib baik, Alhamdulillah cukup semua. cuma ade lah makanan yang cepat habis sebab sedap sangat kot. menu pun ade macam² jenis kan, tu yang tak nampak sangat makanan habis. hihi.





okey, next year nak buat camne pulak? kihkih.. tahun ni pun belum habis, ade hati nak plan untuk tahun depan pulak kannnn?? DUSH!!





dah tu je. tata. :)

No comments: