terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, April 30, 2015

zaman remaja

Assalamualaikum..




hai. tadi saje² je scroll scroll scroll entry lama. bila baca balik rasa menyampah pulak. apesal sendu sangat entry yang lama² ni? rasa macam nak lempang diri sendiri masa dulu² jangan nak sendu² sangat boleh takkk?? lol!!




eh tetibe rasa macam dah pernah post entry camni. tapi tak ingat bila. biasalah kalau blogger yang suka bebel² ni selalunya memang tak sedar diri. entry lama² pun dah tak ingat dah. tapi, buat ape nak ingat kan? benda dah lepas jangan dikenang. kekekeke.. tapi kalau tetibe terajin ada jugak baca entry² lama. imbas kembali katekoooooooooo.. terobekkk terobekkkk.. eh eh tadi kate jangan ingat, ni terobek plak. :p




eh, korang lunch ape ni?saya lunch ini..



okey nak tanya tu je sebenarnya. abaikan bebelan kat atas. jom makan. bismillah..




tata.




#tetibe teringat yang tarikh hari ni adalah tarikh cik abang ajak couple... 30.04.2010. tapi, dia tak cakap pun nak couple. dia cakap "jom tunang". setahun lepas tu baru tunang. :D bila tanya balik kat cik abang, dia tak ingat pun tarikh tu, dia cuma ingat tarikh nikah je. pon bolehhhhhhhh.. (--")



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)