terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, April 19, 2017

HAPPY ME

Assalamualaikum..




hai. lamanya i tak pot pet kat sini.. malaslah nak taip banyak². selalu rajin selfie je. kalau tak percaya, sila rujuk ig i. :p actually banyak jugak yang nak story kat sini. banyak gila weiii.. banyak sangat story yang tergendala ni. hakhak.. tu lah malas lagi kannn.. entah ingat ke tak semua benda tu. tapi kannn, nak kena story jugak ke?? kalau tak story pun takpe kan?? sebab tak penting.. kuikui.. 





saje nak cerita ni. i tahu memang takde yang tanya pun. kahkah.. okey, kalau yang follow ig and friend kt fb maybe dah tahu i dah kawen. yup!! kawen. hehee.. i pun tak sangka boleh kawen. err boleh ke jawab camtu. :p tak sangka jugak secepat itteww.. maybe dah jodoh. siapalah i ni untuk menidakkan takdir dari-Nya kan.. jawapan yang sama je macam entry lepas².. sebab memang tak tahu nak jawab ape. tu je lah jawapan yang sesuai. :) 




i tak story lagi camne i kenal ngan husband i kann?? nanti²lah i cerita. tak cukup masa nak cerita ni. rasanye berhari² baru boleh habis cerita sebab nak kena ingat balik camne jumpa ngan dia. boleh gitteww?? hahaa.. takpelah, meh lah i cerita sikit. sikit je tau. :p




sebenarnya, i tak terfikir langsung pun nak kenal dan berkawan rapat ngan dia sebab dia gelap. dah lah gelap. tak ensem plak tu. haha.. jahatnya i ni. kalau baru keluar dari akademi mmg la gelap kann.. hehe. husband, jangan marah yeee.. minta maaf.. gurau je. :p camne boleh kenal?? entah. tegur gitu² je macam tegur orang lain. layanan pun sama macam kawan lain. kawan pun kat fb je. tu pun takde nak chat sangat. dah nama pun kawan, kan?? faham² sendiri je lah. whatsapp tu ade jugak. tapi benda penting je sebab dia pun busy. oh, lupa pulak nak bagitahu. dia kerja kat JPJ ni jugak.. :p




tak lama lepas tu, bila dia tahu i single, dia terus ajak kawen. kawen?? jeng jeng jeng.. kenal pun baru je terus ajak kawen. (--") . jarak tak lama. sebulan je preparation. tak percaya?? sila lah percaya. tapi Alhamdulillah sangat² sebab dipermudahkan semuanya..




cerita selanjutnya, next entry. tunggu i rajin menaip. hahaaa.. okey. i nak balik. doakan i happy² je k. bye.




XOXO

No comments: