terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, December 7, 2018

Pengalaman 2nd and 3rd Trimester

Assalamualaikum..




hai semua.. sebelum bersalin ni, rasa macam nak update blog lah. nanti dah bersalin, bila lagi nak update² blog kan?? komfem tak terupdate. kalau baby tak meragam takpe. harap² baby lahir nanti tak kuat meragam, baikkk je macam mommy dia.. ehhh?? heheee.. :p ni kite baru nak update cerita pasal 2nd trimester. agak² ade ke yang baca ni?? hahaaa.. takpelah. kite just share pengalaman kite je lah ehh.. bak kata orang, lain orang lain pengalamannya.. kalau rasa nak baca, baca je lah.. taknak baca sila baca cerita lain kat dalam blog ni. kalau taknak jugak sila pangkah laju laju. hew hew..





eh. nak tahu tak. sebenarnya kan, entry ni di create pada 25.07.2018. tapi sampai kite dah bersalin tak terusik langsung cerita pasal pengalaman 2nd trimester ni. HAHAHA.. hari ni baru nak sambung. dan kite pun dah lupa ape yang kite lalui masa 2nd trimester. kuikuii.. tapi yang pasti takde mabuk² pun..Alhamdulillah dapat hadap tempoh pregnant yang tenang. tenang ke?? :p actually entry ni untuk pengalaman masa 2nd trimester je. disebabkan kite dah lupa ape yang dah jadi sepanjang tempoh tu, kite sekalikan dengan masa 3rd trimester je lah senang. jimat masa untuk korang baca. kannn?? tu pun kalau nak baca lah.. kot juling mata tengok tulisan banyak² ni. hehe..





ape nak cite ni wei?? sejak urat dah putus ni, nak fikir ayat pun makin bertambah malas. hahaha.. macam yang kite bagitahu tadi tu lah. kite takde mabuk² pun. maksudnya mabuk yang teruk tu.. muntah² tu biasalah. lagi² kalau lepas makan ubat. loya tekak. yelah, hb kite tak cantik. tu yang kena makan ubat. dapat pulak ubat iberet yang pahit gila tu. nak telan tu kena telan laju².. pastu kena minum dengan air sunquick baru boleh telan. kalau tak, memang kirim salam ler..





masa nak dekat bersalin kite memang selalu asyik nak makan aiskrim. kat dalam peti ais tu memang sentiasa ada aiskrim. hahahaa.. kalau takde aiskrim nanti kite mintak husband belikan. tekak ni memang nak aiskrim je. baby yang mintak kot?? :p pastu suka makan tembikai ngan air kelapa. haaa.. memang suka betul. baby pun lahir bersih je. eh. tetibe rindu kat anak.





rasanya dah boleh move on dari entry ni kot. nak cerita banyak² pun dah lupa weii.. kikikiii.. nanti kalau dah ingat kite edit baliklah entry ni. okeylah. tu je. malas nak taip lagi. bai.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...