terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, November 21, 2014

blog ini bakal ditutup??

Assalamualaikum..




hai hai hai lamenye tak update blog ni. disebabkan sekarang tengah takde kerja, mari kita update blog. lantaklah depa nak kate ape. iols bukan curik tulang k. kerja iols dah siap. selebihnya tak boleh nak proses sebab peruntukan tidak cukuppp.. *nangis sebab bosan tak buat kerja. rasa macam tak berkat pulak gaji iols bila tak buat kerja ni. haih..




eh eh blog ni bakap ditutup? seriously? adakah benar? atau propa semata? kau gila nak tutup blog ni? sayang gila naw naw kot. kalau tutup nanti iols nak bebel kat mane? nanti uols nak baca bebelan iols camne pulak? khennnn.. eh eh ade ke yang baca bebelan iols yang macam monyet dapat bunga ni? eh? takde kena mengena. tetibe pulak kan nak kaitkan dengan monyet. dapat bunga pulak tu.




iols kompius nape iols boleh keluarkan kata-kata sebegitu. monyet dapat bunga? pape ntah. *DUSH!! adakah kerana iols baru melepaskan hajat di bilik kecik? omg! kahkah. kantoi disitu. eleh macamlah uols tak buang hajat jugak. kan kan. weh, pesal entry ni macam ntah pape je ni?




nak tau nape tetibe iols boleh nak update blog arini? sebabbbb bateri enpon iols dah nak mampoih. lupa nak bawak charger. tetibe arini lupa nak bawak. aduhai. jadinya, iols bosan sebab tak dapat nak connect ngan cik abang kat whatsapp. hikhik. gewdixnyew kittew.. pui pui.




rasa macam entry ni takde isi penting pun. tengok tajuk pun dah tau kan? lalalalala.. papepun terima kasih lah sebab bersusah payah jugak untuk menekan link entry ni. hikhik. sebenarnya nak bagitau jangan lupa follow blog KUNCISTATIK, n facebook KUNCISTATIK. band muzik cik abang. kalau sayang iols, sila LIKE. iols akan sayang uols berjuta² kali. *kiss




tata.


No comments: