terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, November 21, 2014

backdrop birthday party tema FROZEN n SMURF

Assalamualaikum..




hai. cakk!! update blog lagi. sebenarnya nak update minggu lepas tapi sebab ada hal, terus tak jadi nak update. hal ape? hal yang membuatkan hati iols sakit gila lah uoolllllssssssssssss.. tapi sekarang ni dah malas nak pk sebab hari² ngadap muka orang tu je kat 'sini' a.k.a bukan di rumah. jadinya dah tak terkesan sangat dah. lantak dia lah nak buat ape. yang penting iols takde kacau orang lain pun. i'm a happy person. :p





meh nak habaq mai cite pasal birthday party anak kepada ex opismate. cadangnya nak buat tema Frozen n SMURF tapi macam tak banyak pulak Frozen n Smurf nye. yang ada cuma warna je, biru putih. boleh lah kan daripada takde langsung. kihkih. kalau nak masukkan dua² watak pun macam susah je. takut tak kena dua² watak tu sebab tu takde letak sangat kat backdrop. kenapa dua watak?? sebab yang celebrate tu 2 orang.. eh bukan, 3 orang. tapi dua orang tu yang budak kecik tu, yang lagi sorang dah besar. nak buat sekali katenye.. hihi..





oh, lupe nak bagitau. backdrop tu iols yang buatkan. cantik ke tak? nak kate tak cantiklah tuuuu.. mesti tak percaya kan kalau iols kate iols yang buat backdrop tu. lalalala.. tapi, percaya je lah ye.. ape ingat iols tak berseni?? tengok mata lahhh.. eh eh tetibe. :p bangun pukul 3 pagi semata² nak siapkan semuanya. nak siapkan awal tapi tiap malam kena follow cik abang pergi jamming. so balik dah letih.




tak kisahlah bangun awal ke tak. asalkan benda ni siap dah puas hati. kuikui. dah dah jom tengok gambar. yiihaaa..

yang celebrate birthday tu budak kecik yang tengah tu. di apit oleh princess Elsa. :p

dia nyanyi lagu happy birthday.. tu yang moncong² je mulut dia. hihi..

yang pompuan tema FROZEN, yang budak kecik lelaki tu tema SMURF.


candy buffet ni bukan iols yang buat. dorang yang buat sendiri. cantik kan?? :) iols cuma design props tu je.







eh tetibe ada gambar belon pulak. :p

okey tu je lah nak share. malas nak taip banyak². sebarang pertanyaan sila komen kat bawah ye. waaahahahaha macamlah ade yang nak komen. okebai.




.




.




.




.





jaga-jaga, ada Princess Elsa yang memerhati. hikhik.. :p



tata.

No comments: