terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, July 14, 2015

sehari sebelum cuti raya

Assalamualaikum..




hai. lamenye tak update blog. malas nak menaip. entah. makin lama makin tak terlayan ngan blogging² ni. bosan. blog Kuncistatik pun tak terupdate. hueeeeeeee kenapa ngan diriku ini. korang baca je lah cerita yang lepas² ekk. cerita terbaru takde. sebab rasanya macam same je. takde perubahan. cuma aritu je lah bela kucing kejap. tu pun amek kucing kat rumah abah. pastu bila dia macam sakit², pulangkan balik kat tempat asal. sekarang dah takde belaan lain dah. cuma lipas ngan tikus je lah yang rajin berkeliaran belakang rumah. tiap malam si tikus main kejar² atas siling. nasib baik siling tu bukan siling lutsinar. kalau tak, seram pulak kite nak tido nampak dia lari². lol!!





sebelum cuti raya, siapkan kerja apa yang ada dulu. selebihnya sambung lepas raya. cuti raya pun bukan lama. start cuti esok sampai isnin je. malas lah nak cuti lama². mak dah takde. raya dah tak meriah macam dulu. cuma ada abah je. hm. rindu mak. :'( bukan tak seronok abah ada lagi. tapi suasana tu lain. first year beraya takde mak. lain sangat. kurang tangan untuk di salam. kurang pipi untuk dicium. kurang badan untuk dipeluk. rindu sangat.





okey, taknak taip panjang². sebelum undurkan diri, kite nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri. Ampun Maaf dari hujung jari tangan sampai hujung... em, pape je lah. yang balik kampung tu berhati² di jalan raya. jangan terkejar² sangat. tak lari pun kampung tu. jangan makan banyak sangat nanti gemok balik (pesanan untuk diri sendiri) *masalahnya, kurus ke? puihh.. pape pun, pointnya, harap dimaafkan segala salah silap daku ekkk.. #kosongkosong okeyyy.. kite dah maafkan semua dah. insyaallah kalau ada masa nanti nak bersihkan blog ni. nak buang story yang pelik². KALAU. dah tu je.




eh, terpanjang plak.




okebai. tata..


No comments: