terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, September 16, 2015

Kahwin

Assalamualaikum 




Hai. Selamat malam. Buang tebiat jap update blog setelah sekian lama menyepi. Sebabnyeeee menyampah dengan orang yang suka paksa2 ni. Tetibe rasa tak puas hati plak ngan orang yang berkata2 tu. 




Actually bukan ape pun. Just rasa menyampah gila bila ada yang cakap camni.. "nape mase aku kawen tak datang? Berapa kerat je kawan satu tempat belajar yang datang. Kawan aku yang dari utara pun boleh datang. Aku bukan kawen ngan orang lain pun. Kawan2 korang jugak" . Seriously aku rasa macam err.. What?? Speechless sekejap. 





Memanglah wajib datang kan. Sebab dah jemput. Tapi kalau dah ada komitmen lain nak datang camne?? Pastu tetibe nak sound2 plakkk. Time ktorang kawen lagi lah takde yang datang. Tu camne plak?? Langsung takde. Padahal dah jemput. Nak bagi alasan ape?? Jauh ke?? Bullshit!! Kalau camtu ktorang pun boleh bagi alasan jauh jugak. Kannn?!!! 





Lagi satu, kalau nak jemput tu, bukan minggu depan kau nak bersanding hari ni baru nak jemput. Memang takkkk lah nak datang.. Mase tu memang dah plan benda lain. Pastu kau nak sentappp plakkk.. Ntah hape hapeeee.. 





Eeiii please lah. Boleh jadi matang sikit tak?? Pffttt. Okebai. 


#orangyangadakenamengenajeyangfahamceritani


No comments: