terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, September 23, 2015

sebak

Assalamualaikum..




sebenarnya nak minta maaf kat korang sebab tak dapat nak blogwalking blog korang. blogspot kena block kat opis ni. memang susah kalau semua kena block. memang betul lah dorang suruh buat kerja. tak bagi online. tapi, bila time rehat takde pergi mana², jadi mati kutu pulak. takkan nak tidur je. tak kisah lah nak block ke tak, tapi kalau time rehat atau balik bukak la semula lagi syok. kahkah. banyak cekadakkkk pulak ko ni Rosalina oi. macam harta ni ko punye pulak. LOL!!





kalau nak update blog boleh je tapi bila nak bukak blog orang lain tak boleh dah. jangankan blog orang lain, blog sendiri pun tak dapat bukak jugak. haihhh.. nak reply komen lagilaaaaaaaahhhh tak boleh. huwaaaaaaaaaaa.. kenapalah nak block blogspot? block fb takpe, blogspot tak payah lah. :p





esok raya korban dah. but i'm not happy. sebab malam selepas raya haji tu lah emak pergi untuk selama²nya. rindu sangat kat emak. ya Allah.. sebak dada. menyesal tak balik raya padahal mak siap call and sms tanya tak balik ke? kalaulah aku dapat undurkan masa untuk pergi ke masa tu..................... kalau boleh aku nak duduk dengan emak sepanjang hari.




hmm.




dah. airmata dah bergenang. stop sini dulu. nanti sambung lagi. wassalam.

1 comment:

Siti Munirah said...

2 jenis sebak ni.

tapi sebak yg kedua tu, yg tu paling sebak berbanding sebak yg no. 1