terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, April 8, 2016

TEAM BUILDING JPJ NEGERI SELANGOR, KEM BINA NEGARA ULU SEPRI N. SEMBILAN

Assalamualaikum..





haaaaaaaaaa kemaennnnnnnnn lameee tak hapdet koooo.. kemalasan telah melanda diriku. lagipun busy. even tu alasan cliche tapi, memang busy pun.. hew hew.. pening kepala nak hadap kerja² ni. hari ni tetibe rajin plak nak up entry. hihi.. ni pun sebab join kursus team building kat KBN Ulu Sepri pastu amek gambo banyak banyak banyakkkkk.. kalau tak, takde maknanye nak update entry. hihiii..




masa mula² sampai tu alahai.. malasnya nak pergi sebab jauh. hahahaha macam jauh sangat je ekk.. padahal dekat je.. yang buat jadi lama tu sebab jem. kalau jalan clear, tak sempat lelap lama² tup tup dah sampai. hihii.. aritu jalan jem sebab ada eksiden kat federal highway. pastu pakcik bas sesat jalan. haha!! boleh pulak dia sesat bawak ktorang. nasib baik perasan dah sesat. kalau tak, entah mana² dia bawak ktorang. dah lah semua pompuannn..




masa dah sampai tu rasa macam lemau je. yelah, kena dok jauh ngan cik abang. pastu line kat situ cuma ada 1 bar je. huiii memang macam duduk dalam hutanlah senang cite. nasib baik kat dalam dewan tu ade wifi. tapi, tak boleh nak pegang enpon pulak. huwaaaa.. kat hostel tak de coverage langsung. time dah masuk dewan lajuuuu je berdesup² notification masuk. nasib baik tak jem enpon iolsss..





macam biasalah. dah nama pun team building. kena lah bahagikan kumpulan. aku masuk kumpulan 5, kumpulan Tok Janggut. aku kena jadi tukang lukis logo. hahaha!! buruk gile. takpe, asalkan ada je tu. kuikui..




ehhh malas pulak nak taip banyak². kesimpulannya kursus ni best sebab dapat mandi sungai. tu je. :p pastu banyak jugak input² yang aku dapat pasal negara ni haaa.. best!! :)





dah. jom tatap gambar.
























okey tu je. bye..


No comments: