terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, April 29, 2016

maruah

Assalamualaikum..





hai. sorry dah lama sangat tak update entry. takde mood nak fikir ayat dah. tapi kalau ikutkan hati, banyak benda nak story. tapi kali ni cuma nak bagitau. Jumaat lepas aku rasa maruah aku macam di pijak² oleh kaum sendiri. aku sanggup korbankan maruah aku sebab nak jaga hati orang lain padahal semua tu bukan salah aku.




takpe.





maybe Allah akan balas apa yang orang tu cakap. it's okey. aku masih boleh bersabar lagi. ramai jugak yang tertanya² apa dah jadi dengan aku sebab status yang aku buat kat FB tu pelik². sabar. sekarang bukan masanya untuk cerita semua. sekarang ni aku peratiiiii je dulu.




tunggu lah 10 tahun lagi. maybe. baru aku akan cerita kot?? haha. lama?? takpe. nanti aku akan cerita jugak. kalau pape jadi kat aku, aku minta maaf awal².




terima kasih baca blog ni. wassalam.

No comments: