terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, December 16, 2016

i'm back!!

Assalamualaikum..




hai. lamenya tak bebel kat sini since........................JULY?? erkkk seriously?? lama gila. ni dah masuk Disember. nampak tak kemalasan nak update blog?? :p sebab dah takde mood nak update. takde apa yang menarik. tapi ada jugak yang tanya, "dah tak update blog ke??" hew hew.. okey hari ni iols tengah rajin. makanya, iols update. tapi nak cite pasal ape ni?? LOL!! papepun iols nak bagitau yang iols sihat² je. yup!! i'm okey. :)




maybe ada yang perasan blog ni dah lain. banyak yang dah takde. so, faham² sendiri lah yeeee.. takkan nak cerita kat sini kan?? sebab iols malas nak bercerita. nanti macam bukak aib sendiri plaksss.. kalau cerita pun nanti iols jugak yang terkena balik. memang selalu camtu pun. kena caci maki pun disuruh BIAR. biar biar pun tahap sabar iols ni ada limitnya. haihhh..




takpe, cerita tu biar iols simpan sendiri. even tengah bengang ngan seseorang yang mulut jahat. maybe dia rasa dia perfect kot. takpe, just wait and see je lah. iols pun nak tengok life dia tu nanti camne. selama ni iols takde pun nak amek tahu hal dia, tetiba rasa macam nak tahu pulaksss.. kuikui.. yelah, dia cakap iols ni BODOH MACAM LEMBU. so nak tahu jugaklah dia tu pandai sangat ke?? kann?? [smile]




hm. terpulang kau lah nak kata ape. iols pun dah malas nak layan. tapi hati² sikit lah kalau nak berkata² tu ye. takut berbalik kat kau je. macam apa yang jadi kat............... ehh!! tak boleh bagitahu. nanti kata mulut iols jahat lettew.. eh jap, sebelum nak kata iols, sila tengok diri sendiri dulu. [mata ke atas]




okeylah. tu je nak story mory. next time update lain. cuma harapan iols lepas ni, semoga iols akan jadi seorang yang kuat dan tabah. haaa gittchewww..




eh jap. tetibe rasa macam nak cite. ade seseorang yang stalk iols sampai semua benda dia nak tahu. err.. ini memang scary. takpe, nanti kalau iols nak berry, iols post kat status Facebook iols tu yee. okey tak?? okey lah kan?? semua orang pun buat benda tu kan?? at least, iols takde nak show off sangat sampaikan beli barang pun siap nak tunjuk price tag. ehh??!! takut pulak ada yang sentap. LOL!!. [tekupmukadenganbantal]





dah lah. cite ni je dulu. tak boleh cerita semua kat entry ni. kalau panjang sangat nanti takde yang nak baca. KAHKAH!! kbai.




XOXO


No comments: