terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, July 11, 2016

kambing hitam

Assalamualaikum..




hai. pekabo semuaaa.. selamat hari raya.. masih ada mood raya lagi ke uolsss.. kite punye mood raya dah swing² dah.. mood raya time mula² je. dah masuk kerja terus masuk mood kerja. mood raya dah hilang. so kalau ada yang nak datang beraya rumah kite pun rasanye tak payah datanglah. HAHAHAHAHA.. bukan ada pape pun. nak suruh kite masak?? memang kirim salam. kuih raya pun takde. memang macam bukan raya lah senang cite. heee.. so sorrylah. rumah kite tertutup tahun ni. kejam tak?? :p





actually nak cerita pasal kambing hitam lagi. lagi?? ouchh!! agaaainnnnn.. kite jadi kambing hitam. kenapalahhhh asyik kite je yang kena ekkk.. orang lain punya masalah rumah tangga, pastu kite pulak yang kena tanggung. sebab kawan punye pasal, redha je lahhh.. kalau bukan sebab kawan tu pernah tolong kite, memang takdenyeee kite nak tolong. haihhh.. nak balas budi katenye.. sudahnya, nama kite jugakkk yang busuk. hew hew.. padahal puncanya dari kawan tu jugak. last² kite pulakkk yang disalahkan. dah tolong, terima kasih pun tidak. hm. senang je kan??





kite tak sure wife kepada kawan tu baca blog ni atau tak. and tak sure yang dia tau kite ni ada blog atau tak. huhu.. kat ig kite ada letak link blog kite. tapi.........dia dah block ig kite. hahahaha.. benci sangat ke ngan kite ni.. tak tau cite sebenar, terus buat tanggapan sendiri. dengarlah sangat cakap laki kau tu. haaa.. kalau nak tau cite, meh laaa msg kite. KALAU BERANI. kahkah.. ehh kite okey je. bukti dah ada. ape nak takut. hehehh..





dah lah. malas nak bebel panjang² sebenarnye ni. sebab, no point.. nak cite kat sini pun, nanti berkaitan ngan aib orang pulak. so better simpan sendiri je lah. kihkih.. okey tu je. sorry kalau tak puas baca bebelan kite. ni pun spend time kejap je. tetibe rasa macam rajin pulak. rajinlah sangatttt!! :p





tata.

No comments: