terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, May 19, 2017

unfriend

Assalamualaikum..




hai. i nak bagitahu ni.. i terpaksa unfriend beberapa orang kat fb sebab i taknak ada yang jadi penyampai. sorry. even uols janji or cakap takkan bagitahu kat orang tu, tapi i still tak percaya. daripada i sakit hati, baik i buat camtu. bukan nak putus kawan. tapi i rasa ni keputusan yang baik. please, harap faham situasi i.




i taknak lah ada yang masam² muka, pastu dok kata i yang bukan². i need privacy. okey?? i pun takde nak sibuk² ngan hal orang. i takde nak buat cerita yang buruk² pasal orang lain. so, harap uols janganlah nak buat cerita bukan². apa yang i bagitahu kat fb or ig, itulah yang sepatutnya tahu. jangan nak pusing² buat cerita lain.




okey. tu je nak cerita. jap. nape serius sangat ni?? HAHAHAHAHA.. hmm.. hari ni i nak pergi Cameron ngan kawan² kat JPJ ni under Puspanita. so semua perempuan.. yihaaaa.. saja nak jalan². lagipun i dah mintak permission dari suami i. hehe.. nasib baik dia bagi. dah lama tak pergi sana since 2014 kot kalau tak silaplah. ntah. malas nak scroll gambar. :p




k lah. i nak kemas² n siap². next time i update story lain. bye.




XOXO

No comments: