terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, July 10, 2012

....

tak tau nak update ape..aku rase banyak kali jugak aku bukak 'new post' pastu delete balik..err..sampai camtu sekali ek??haihhh..




nak update pasal wedding aritu tapi gambar belum siap lagi la pulak..hmm..kang aku culik gambar2 dari orang lain kang..hehehhhh.. ;p




takpelah,kumpul banyak2 dulu pastu publish banyak2 biar korang rimas baca aku punya review pasal wedding je..hakhakhak..jangan mare..




lusa dah start kerja..adoyai..malasnye nak kerja..boleh tak camtu??kikikikiki..suke hati aku je kan nak kerja ke taknak..ingat opis abah aku punye ke ape..heeee..




okey,stop sini dulu..nanti sambung lagi..jangan rindu aku tau!!tata..  (^^)Y






No comments: