terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, November 12, 2013

[DEKORASI] kemas stor

Assalamualaikum..




hai, saya datang lagi!! sorry lama sangat tak ngadap blog ni. busy wei. ni tengah tak busy, bolehlah update blog kejap. nak update kat rumah internet takde pulak. nak topup pun kena pikir sejuta kali sebab duit dah nak surut. T_T




okey nak cerita pasal stor. kan saya pernah cerita saya beli rak kat IKEA kan?? nasib baik ngam² je wei.. kalau tak muat kang nak letak mane rak tu pun tak tau. nak letak dapur kang nanti semak pulak dapur tu haaa.. barang yang ada sekarang pun tak tau nak letak mana dah. ni kan pulak nak letak rak lagi. (--")




bila dah sumbat barang² kat dalam stor nampak macam sikit je barangnya. bila dah keluarkan ya ampun banyak banget sihhhh.. penat keluar masuk stor sebab nak keluarkan barang. sampai sakit² kepala saya sebab asyik terhantuk kat pintu stor. @_*




kat dalam kotak dapur gas tu ade isi tau. saya simpan dapur gas yang masa mula² beli time nak masuk rumah. jangan ingat saya suka² je nak simpan kotak besar gedabak camtu. buat penuh stor je. kuikuikui.. dapur gas tu saya bagi adik saya. kebetulan dia belum beli lagi, baik bagi je kat dia. elok lagi. saya beli lain sebab nak buat table top aritu. :p



kat rak tu saya belom kemas lagi. masih letak lagi barang ntah pape. hikhik. serabut pulak mata nengoknye haaa..


itulah ghope keadaan dalam stor lepas dikemas. sebenarnya masih memerlukan satu lagi rak sebab macam rimas pulak tengok barang² letak camtu je. nampak serabut.



rak ni saya letak barang kecik² je. nak letak barang yang besar² muat ke?? kang nanti roboh. :p oh saya ada letak barang sikit dalam box plastik. tapi tak amek pulak gambarnye. dah selamat bersemadi belakang almari pink tu haaa.. kalau rajin, scroll gambar atas ye. hihi. dalam box plastik tu saya sumbat barang². banyak no wayar kerja² wiring dulu. sumbat je dalam tu haaa habis cerita.




dah tu je lah cerita pasal stor. nanti kalau ada cerita lagi saya update. tapi tunggu saya rajin lah ye?? hehe..  malas nak taip dah ni. kbai.


2 comments:

cik hani said...

Alin.. Kemas stor mmg memenatkan tapi puas hati bila dah kemas

alin said...

tapi stor skrg ni masih lagi belom nampak kemas.. hehehehe.. :p