terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, May 21, 2014

CPUV Campaign : OREO BETTER TOGETHER

Assalamualaikum..





oreoooooooo.. wahhhh sedapnye oreooo.. time² puasa ni la tetibe teringin nak makan oreo kannn.. ngengada. :p okey, tetibe je kan nak cerita pasal oreo. ni semua gara² terbukak Nuffnang lah ni.





ehhhh ada on going CPUV lahhh.. tenkiu Nuffnang.. kehkeh.. lebiu banyak². baru je lepas ngumpat Nuffnang aritu, terus dapat CPUV. hiii.. thank you again.. :)


nak tak join Oreo punya game? kalau nak join, boleh pergi kat Facebook Oreo. kalau malas nak carik, klik kat SINI je haaa senang saya dah bagi link. :) saya tengok macam best je sebab boleh menang tv wei.. Xbox pun boleh dapat.. kalau korang nak join, join lah. hihi.. meh meh. :p





okey, lepas ni busy. ya, busy sangat. ada kerja baru masuk ni ha. nak tidur pun tak menyempat. dah dah. stop dulu. dah pukul 2 ni rehat dah habis [rehat dah habis, memanglah tak boleh tido. ceh!!]. nanti bos pandang² pulak kang. hew hew..





tata.

No comments: