terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, May 7, 2014

Nuffnang (CPUV Campaign)

Assalamualaikum..




wei, ape penda Nuffnang ni? CPUV Campaign tu ape pulak?? saya dah ada account Nuffnang dah lama dah. tapi langsung tak pernah tau pasal menda ni. hahahahaha.. so yesterday dan sedih betul. kate dah lama berblog, tapi baru dapat empat ringgit. kahkah. orang lain dah berpuluh² kali cash out duit tu, saya masih tak cukup lagi. nampak tak yang saya ni seorang yang malas?





kalau ikutkan, blogger Ben Ashaari yang pemes tu pun start blogging tahun yang sama dengan saya. kalau tak silap lah.. kalau saya silap tu sorry lah ye. kihkih. tapi dia dah banyak kali kot cash out kan hasil Nuffnang tu. hakhak. jangan marah ye abam ben. kalau saya silap harap diampunkan. hiiii.. :p





okey, perenggan atas ni macam tetibe. :p


******************


Kempen CPUV (Cost-per-unique-visit)
These are earnings from banner ad campaigns according to the number of unique visits the advertiser bought from your blog at the end of the campaign period.

Tips untuk Kempen CPUV
Pihak pengiklan yang memilih blog untuk kempen CPUV berdasarkan beberapa kriteria seperti sasaran audiens blog, genre blog dan pengaruh kuat. Misalnya, syarikat kosmetik akan cenderung memilih untuk mengiklan di blog yang kandungannya lebih kepada fesyen dan kecantikan dengan pembaca wanita.


Blogger dengan status Glitterati juga akan diberi keutamaan dalam pemilihan.


Pastikan iklan-iklan anda diletakkan secara optimum, mengemaskinikan profil blogger dan survei akan meningkatkan peluang pihak pengiklan memberi perhatian kepada blog anda lalu meningkatkan peluang blog anda dipilih untuk Kempen CPUV.


******************


bila lah saya punya duit Nuffnang nak bertambah ni ek? uols la ni, taknak klik. sedih tau. lepas singgah, klik lah dekat Nuffnang tu. hahaha.. paksa² lah pulak kannnnnnnnn.. yelah, ingatkan kalau dah banyak baru berangan nak renovate rumah. ni dapat pat hengget je nak renovate pe kejadahnya? renovate dalam mimpi je lah.. koh koh koh..





kalau uols rajin, sila²lah klik ye. terima kasih. sayang uols. muah muah. lebiu.. :)





tata.

1 comment:

MAT NOR said...

Kena banyak bersabar dan usaha baru buahkan hasilnya. Saya pun masih baru belum lagi nampak hasil yang boleh cash out